Life Extension Mix Capsules, Суміш Капсул, 360 капсул

Код: 9771
Основне фото товара Life Extension Mix Capsules, Суміш Капсул, 360 капсул
(4.9)
3005 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Сучасна мультинутрієнтна формула. Харчова добавка. Високоефективна вітамінна, мінеральна, фруктово-овочева добавка. Дослідження показують, що люди, які їдять більше фруктів і овочів, живуть довго і здорово. Але ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.44 кг

Life Extension Суміш Капсул 360 капсул

Life Extension Mix Capsules, Суміш Капсул, 360 капсул

Опис

Високоефективна вітамінна, мінеральна, фруктово-овочева добавка.

Дослідження показують, що люди, які їдять більше фруктів і овочів, живуть довго і здорово. Але отримати рекомендовані п’ять порцій на день важко. Ось чому ми створили Life Extension Mix.

Огляд

Life Extension Mix — це передова, високоефективна вітамінна, мінеральна, фруктова та овочева добавка, яка забезпечує всі щоденні поживні речовини, необхідні вашому організму, щоб стати наріжним каменем комплексної програми підтримки здоров’я. Ми об’єднали найважливіші поживні речовини природи в один продукт, усуваючи необхідність приймати десятки окремих добавок.

Ця найсучасніша формула, наповнена потужними формами вітамінів, мінералів тощо, включає форму кверцетину з високою біодоступністю.

Переваги капсул Life Extension Mix

Підтримано дослідженнями

Life Extension Mix — це сучасна мультинутрієнтна формула для досвідчених користувачів добавок. Він містить овочеві, фруктові та ботанічні екстракти, а також високоефективні дози здорових вітамінів і мінералів. Відкрийте для себе численні переваги Life Extension Mix!

Деталі продукту

Кожна щоденна доза Life Extension Mix дає вам широкий набір поживних речовин.

Біоактивна фітосома кверцетину

Life Extension Mix містить 5 мг кверцетину, який інтегрований у фітосому, фосфоліпідну сферу, яка охоплює рослинну сполуку, сприяючи її засвоєнню та роблячи її більш біодоступною; ця фітосома кверцетину в 50 разів більш біодоступна, ніж стандартний кверцетин. Кверцетин сприяє здоровій імунній функції та підтримує здоров'я серцево-судинної системи та ендотелію. Він також допомагає пригнічувати окисні та запальні фактори для підтримки імунного здоров’я.

Дельфінідіни

Дельфінідини, що містяться в темно-червоних фруктах, є потужними антоціановими сполуками, які активізують вироблення оксиду азоту, підтримуючи здоров’я ендотелію, сприяючи розслабленню судин і допомагаючи підтримувати вже здоровий артеріальний тиск. Антоціани також можуть допомогти пригнічувати запальні фактори та глікацію для підтримки імунного здоров’я, захисту структури ДНК і підтримки нормального рівня цукру в крові вже в межах норми. Наша формула містить дельфінідини з екстракту ягід макі.

Піридоксаль 5'-фосфат

Глікація є нормальною частиною процесу старіння, яка може вплинути на ваше здоров'я. Щоб допомогти пригнічувати глікацію, кожна добова доза Life Extension Mix забезпечує 100 мг піридоксаль 5'-фосфату, метаболічно активного B6, який, як було показано, допомагає пригнічувати реакції глікації.

Стандартизований екстракт граната

Наш екстракт граната стандартизований, щоб забезпечити пунікалагіни, специфічні для цього фрукта. Ці потужні поліфеноли мають широкий спектр переваг для здоров’я: вони допомагають підтримувати артеріальний тиск уже в межах норми, сприяють здоровій функції ендотелію, пригнічують окислювальний стрес, позитивно впливають на низку маркерів метаболічного та серцево-судинного здоров’я та сприяють здоровій запальній реакції.

Екстракти чорниці

Life Extension Mix містить екстракт дикої чорниці, насичений активними компонентами чорниці. Антоціани чорниці допомагають пригнічувати вільні радикали, тоді як інші активні компоненти чорниці сприяють здоровому рівню ліпідів і глюкози для тих, хто вже знаходиться в межах норми. Ще більш захоплююче: ці компоненти чорниці можуть допомогти захистити структуру ДНК і сприяти здоровій проліферації клітин. Клінічні дослідження показали, що чорниця пригнічує запальні фактори та має антиоксидантні переваги для підтримки здорової імунної системи та стимулювання здорової когнітивної функції.

Стандартизований екстракт зеленого чаю

Зелений чай насичений поліфенольними сполуками, найважливішим з яких є епігалокатехін-3-галлат (ЕКГ). Добова доза Life Extension Mix містить 325 мг екстракту зеленого чаю без кофеїну, стандартизованого для забезпечення 98% активних поліфенолів, які, на думку вчених, відповідають за численні переваги зеленого чаю для здоров’я. Доведено, що зелений чай допомагає захистити від окислення, підтримує здорову проліферацію клітин, сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та обміну речовин, підтримує здорову структуру ДНК і захищає нервові клітини.

Стандартизовані рослинні екстракти

Life Extension Mix пропонує широкий спектр рослинних екстрактів, включаючи концентровану суміш брокколі зі стандартизованими екстрактами сульфорафану та глюкозинолатів, які, як вважають, мають детоксикаційні властивості, сприяють здоровій ДНК та захищають від окислювального стресу, серед багатьох інших переваг для здоров’я.

Добова доза також забезпечує 200 мг D-глюкарату кальцію (забезпечує 175 мг D-глюкарату), фітонутрієнту, який міститься в грейпфрутах, яблуках, апельсинах, брокколі та брюссельській капусті. D-глюкарат підтримує процеси детоксикації для підтримки здорової проліферації клітин.

Life Extension Mix також містить лютеїн і лікопін. Було показано, що лютеїн, антиоксидант, витягнутий з чорнобривців, який також міститься в листовій зелені, такій як капуста та шпинат, допомагає підтримувати важливі пігменти в макулі для підтримки здоров’я очей. Лікопін з томатів допомагає підтримувати здорову ДНК і проліферацію клітин і захищає від окислення ЛПНЩ.

Стандартизовані фруктові екстракти

Окрім наших стандартизованих екстрактів граната та дикої чорниці, Life Extension Mix також містить лютеолін, флавоноїд, який захищає від окислення та допомагає пригнічувати запальні фактори для підтримки імунного здоров’я. Наша формула також містить фруктові екстракти, такі як чорниця, виноградні кісточки та цитрусові, наповнені потужними антиоксидантами, які сприяють гостроті зору, здоровій запальній реакції та кровообігу.

Наша запатентована формула збагачена терпкою вишнею за її антиоксидантні переваги для здоров’я серцево-судинної системи та мозку, а також для підтримки м’язів. Він також включає спеціалізовану суміш ожини, журавлини, сливи, бузини, хурми, вишні та інших фруктів, які, як показують дослідження, мають численні сприятливі ефекти на організм.

Численні дослідження вказують на численні переваги оливкових поліфенолів, і Life Extension Mix містить оливковий екстракт, стандартизований для забезпечення поліфенолів, таких як гідрокситирозол, які, як було показано, допомагають пригнічувати окислення ЛПНЩ і захищають від окисного пошкодження для підтримки здоров’я серцево-судинної системи.

Екстракт лігнану насіння кунжуту

Life Extension Mix містить 10 мг екстракту насіння кунжуту лігнану для підвищення здорового рівня гамма-токоферолу разом з багатьма іншими властивостями, що сприяють здоров’ю. Лігнани насіння кунжуту також захищають ліпіди від окислення, допомагають підтримувати здоровий метаболізм, допомагають підтримувати вже нормальний рівень холестерину/ЛПНЩ і підсилюють корисну дію риб’ячого жиру.

Поживні речовини для підтримки обміну речовин і серцево-судинної системи

Life Extension Mix містить 500 мкг Crominex 3+, найсучаснішого комплексу хрому, а також високозасвоювані форми магнію та біотину для підтримки здорового метаболізму глюкози, сприятливого впливу на рівень ліпідів і зміцнення серцево-судинної системи.

Високоефективний вітамін D3

Докази показують, що багато людей не отримують достатню кількість вітаміну D, важливої ​​поживної речовини для підтримки сильної щільності кісткової тканини та здорових м’язів, сприяння здоров’ю серцево-судинної системи та здорового метаболізму глюкози, посилення імунної системи тощо. Наразі більшість експертів у цій галузі вважають, що споживання дорослими від 1000 до 4000 МО призведе до більш здорового рівня вітаміну D у крові; однак деяким людям можуть знадобитися більш високі дози для досягнення цільового рівня 25-гідроксивітаміну D у крові 50-80 нг/мл.

Кожна добова доза Life Extension Mix забезпечує 2000 МО вітаміну D3. Більше того, ця формула містить лише 500 МО попереднього вітаміну А. Попередньо сформований вітамін А може перешкоджати деяким діям вітаміну D (але це не було показано у випадку з бета-каротином), однак більшість полівітамінів містять від 5000 і 25 000 МО попередньо сформованого вітаміну А.

Ціанідин-3-глюкозид (C3G)

Life Extension Mix містить 1,25 мг C3G для підтримки здоров'я очей. Ця потужна сполука, що міститься в ожині та чорній смородині, сприяє здоровому рівню родопсину, сполуки, яка поглинає світло в сітківці ока та покращує нічний зір.

У клінічному дослідженні лише 50 мг концентрату екстракту ягід, що містить C3G, сприяли старінню, здорові люди бачать краще в темряві через 30 хвилин. C3G, який є високою біодоступністю, також має потужні антиоксидантні властивості та підтримує здоров’я ендотеліальних клітин.

5-MTHF (5-метилтетрагідрофолат)

Фолієва кислота допомагає підтримувати рівень гомоцистеїну в межах норми, що пов’язано зі здоров’ям серцево-судинної системи та підтримує когнітивні функції. Одна доза нашої формули містить 400 мкг фолієвої кислоти у формі 5-MTHF, яка в сім разів більш біоактивна, ніж звичайна фолієва кислота.

Селен і апігенін

Life Extension Mix містить три сильнодіючі форми селену (SelenoExcell, Se-methyl L-селеноцистеїн і селеніт натрію), мікроелемента з потужними антиоксидантними властивостями для підтримки здорового поділу клітин, здоров'я серця і мозку, а також функції щитовидної залози.

Також до складу входить апігенін, потужний біофлавоноїд, що міститься в багатьох овочах і фруктах, який має багато корисних ефектів для захисту організму від окисного пошкодження, сприяє здоровій запальній реакції та допомагає підтримувати вже здоровий артеріальний тиск і поділ клітин.

Використання

Приймайте дванадцять (12) капсул щодня розділеними дозами під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Склад

Желатин (капсула), мальтодекстрин, кремнезем, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, крохмаль.

Склад:
Розмір порції: 12 капсул
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції: % добової норми
Вітамін А (у вигляді бета-каротину, ацетату) (5000 МО)1500 мкг^167%
Вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію, аскорбінової кислоти, аскорбілпальмітату, аскорбату магнію, аскорбату ніацинаміду, екстракту ацероли)970 мг1078%
Вітамін D3 (як холекальциферол) (2000 МО)50 мкг250%
Вітамін Е (як D-альфа-токоферилсукцинат, D-альфа-токоферол)67 мг447%
Тіамін (вітамін B1) (як тіамін HCl)125 мг10417%
Рибофлавін (вітамін B2) (як рибофлавін, рибофлавін 5'-фосфат)50 мг3846%
Ніацин (у вигляді 61% ніацинаміду, 38% ніацину, 1% аскорбату ніацинаміду)190 mg1188%
Вітамін B6 [у вигляді піридоксаль-5'-фосфату (100 мг), піридоксину HCl (5 мг)]105 мг6176%
Фолат (як L-5-метилтетрагідрофолат кальцієвої солі)680 мкгº170%
Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну)600 мкг25000%
біотин3000 мкг10000%
Пантотенова кислота (як D-кальцію пантотенат з 5 мг пантетину)600 мг12000%
Кальцій (як аскорбат кальцію, D-пантотенат кальцію, D-глюкарат Ca, дикальцій фосфат)140 мг11%
Йод (як йодид калію)150 мкг100%
Магній (як магнію оксид, цитрат, аргінат, гліцинат, тауринат, аскорбат)420 мг100%
Цинк (як цитрат цинку, моно-L-метіонін сульфат цинку L-OptiZinc)35 мг318%
Селен [як селеніт натрію, дріжджі SelenoExcell з високим вмістом селену, Se-метил L-селеноцистеїн]200 мкг364%
Мідь [як хелат бісгліцинату міді (TRAACS)]1 мг111%
Марганець (цитрат марганцю, глюконат)1 мг43%
Хром [як Crominex 3+ хром, стабілізований екстрактом амли Capros (фрукти), PrimaVie Shilajit]500 мкг1429%
Молібден (як амінокислотний хелат молібдену)125 мкг278%
Калій (у вигляді цитрату калію)35 мг%
Суміш концентрату брокколі [порошок брокколі, екстракт (паростки, суцвіття, насіння)(забезпечує глюкозинолати, сульфорафан), d-глюкарат кальцію]725 мг
N-ацетил-L-цистеїн (NAC)600 мг
Екстракт зеленого чаю без кофеїну (листовий) [станд. до 45% епігалокатехінгалату (EGCG)]325 мг
Екстракт ацероли 4: 1 (полуниця)300 мг
інозит250 мг
Біофлавоноїди цитрусових гіркого апельсина (шкірка, плоди) [станд. до 50% гесперидину]200 мг
Запатентована суміш фруктів і ягід [порошки бузини європейської, ожини, чорниці, черешні, журавлини, сливи, хурми (Diospyros kaki)]200 мг
Таурин200 мг
Екстракт антоціанів лісової чорниці (плодів)150 мг
Екстракт Sensoril Ashwagandha (корінь, лист) [станд. до 32% олігосахаридів, 10% глікозидних кон'югатів]125 мг
Силімарин [з екстракту розторопші (насіння)]100 мг
Триметилгліцин (TMG) (у вигляді безводного бетаїну)100 мг
CherryPure вишня (терпка вишня) порошок проантоціанідину (шкірка)85 мг
POMELLA екстракт граната (фрукти) [станд. до 30% пунікалагінів]85 мг
Природні змішані токофероли (забезпечують гамма, дельта, альфа, бета токофероли)60 мг
Екстракт чорниці MirtoSelect (плоди)30 мг
Екстракт проантоціанідину винограду BioVin (цілий виноград)25 мг
Екстракт проантоціанідину виноградних кісточок Leucoselect25 мг
Біо-кверцетин фітосома (забезпечує 5 мг кверцетину [з концентрату софори японської (квіткова брунька)], комплекс фосфатидилхоліну [з соняшнику])15 мг
Бромелайн [з ананаса) (стебло)] (2400 травних одиниць желатину/грам)15 мг
Лютеїн [з екстракту чорнобривців (Tagetes erecta) (квітка)] (забезпечує 465 мкг транс-зеаксантину)15 мг
Екстракт оливи (плодів) (забезпечує поліфеноли, гідрокситирозол, тирозол, олеуропеїн)12,5 мг
Екстракт лігнану насіння кунжуту10 мг
Лютеолін [з японської софори (квіткових бруньок)]8 мг
що він старший5 мг
Бор (як хелат амінокислоти бору)3 мг
Лікопін [з натурального екстракту томатів LycoBeads (фрукти)]3 мг
Дельфінідини [з Delphinol maqui berry (Aristotelia chilensis) екстракту (плоду)]2 мг
Ціанідин-3-глюкозид (C3G) [з екстракту чорної смородини (фруктів)]1,25 мг
Денна цінність не встановлена.^RAE (еквіваленти активності ретинолу). ºDFE (дієтичні фолатні еквіваленти). NE (еквіваленти ніацину).
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2583 грн
Доставлення