Огляд на NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol Elite, НАД 300 мг з ресвератролом, 30 ка...

Life Extension, NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol Elite

Огляд на NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol Elite, НАД 300 мг з ресвератролом, 30 капсул

Life Extension, NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol Elite

Опис

NAD+ Cell Regenerator і ресвератрол поєднують нікотинамід рибозид NIAGEN і ресвератрол із кверцетином і фізетином, щоб створити інноваційну харчову добавку для довголіття та вироблення клітинної енергії. Підтримуйте здоровий клітинний метаболізм і модулюйте експресію генів, пов’язаних із деякими аспектами старіння, за допомогою Optimized NAD+ Cell Regenerator і ресвератролу.

Боротьба із загальною втомою з NIAGEN

Нікотинамід рибозид підвищує рівень NAD+ у клітинах, коферменту, що має вирішальне значення для здорової клітинної функції. У рандомізованому контрольованому дослідженні, опублікованому у 2017 році, у людей похилого віку, які приймали добову дозу 250 мг нікотинамід рібозіду, рівень NAD+ збільшився на 40 % вже через 30 днів. Дослідження свідчать, що збільшення NAD+ також сприяє здоровій метаболічній і когнітивній функції.

Ресвератрол активує гени довголіття

Ресвератрол — це рослинна сполука, яка підтримує здорову експресію генів, пов’язаних із деякими аспектами процесу старіння. Ресвератрол також сприяє здоровій чутливості до інсуліну, сприяє посиленню мітохондріальної функції та здоровій запальній реакції.

А наша формула NAD+ Cell Regenerator і ресвератролу містить суміш червоного винограду та дикої чорниці для отримання додаткових поліфенолів, антоціанів та іншого.

Фізетин і кверцетин

Фізетин і кверцетин є фітонутрієнтними сполуками, які посилюють корисну дію ресвератролу, сприяють здоров’ю серцево-судинної системи, підтримують здорову клітинну функцію, зменшують окисний стрес, сприяють здоровій запальній реакції тощо.

Ефективна боротьба зі старінням на клітинному рівні за допомогою NAD+ Cell Regenerator і ресвератролу.

Примітка. Компанія Life Extension є ліцензіатом і авторизованим дистриб’ютором запатентованих продуктів, що містять NIAGEN, які належать ChromaDex, як-от NAD+ Cell Regenerator і Optimized NAD+ Cell Regenerator з ресвератролом (далі «Продукти»). Купуючи ці продукти, ви погоджуєтеся не перепродавати та не пропонувати їх для продажу на будь-яких сторонніх вебсайтах (наприклад, Amazon.com, eBay.com, Alibaba.com).

Використання

Перед використанням прочитайте всю інформацію на етикетці та неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймати по одній (1) капсулі щодня або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію, мальтодекстрин.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула

Кількість в 1 порції% від добової норми*
Нікотинамід рибозид NIAGEN300 мг 
Фітосома біокверцетину (забезпечує 5 мг кверцетину [з концентрату японської софори (бутони)], фосфатидилхоліновий комплекс [із соняшника])15 мг 
Транс-ресвератрол (з кореня рейнутрії японської)100 мг 
Суміш червоного винограду (ягоди) і дикої чорниці (ягоди) [містить поліфеноли, антоціани, OPC]40 мг 
Фізетин [з екстракту воскового дерева (стебла)]10 мг 
 Добову норму не визначено.