
Огляд на Garden of Life, RAW Enzymes Women, Травні Ферменти, 90 капсул
Клінічно досліджені пробіотики забезпечують додаткову підтримку травлення та діють як «фабрики ферментів», постійно виробляючи додаткові ферменти цілодобово в рамках їх природного метаболічного життєвого циклу.
RAW Enzymes - працюють понаднормово для надзвичайного здоров'я травлення.
RAW Enzymes Наступне покоління здорового травлення
Garden of Life представляє RAW Enzymes - найпотужніші формули травних ферментів. RAW Enzyme - цільні харчові ферментні формули на рослинній основі, які забезпечують 22 потужних травних ферменти з неперевершеною ферментативною активністю, щоб допомогти вашому організму засвоїти повний спектр білків, жирів, вуглеводів і клітковини. Ферменти можуть допомогти в перетравленні молочних продуктів, зерна, цукру, горіхів, насіння, квасолі, броколі та капусти, а також інших важкоперетравлюваних продуктів.
RAW Enzymes сприяють перетравленню фруктових, овочевих і зернових поживних речовин, одночасно зменшуючи випадковий дискомфорт, який іноді виникає від цих продуктів.
RAW Enzymes забезпечують специфічні ферменти та допоміжні поживні речовини, необхідні для задоволення потреб травлення та загального здоров'я.
RAW Enzymes для жінок
RAW Enzymes Women забезпечує більш високу активність на порцію ширшого спектру ферментів, ніж будь-яка інша формула травних ферментів, і була спеціально розроблена для задоволення унікальних потреб травлення та загального здоров'я жінок із посиленою силою вуглеводно-травних ферментів.
RAW Enzymes Women — це найповніша формула травних ферментів, доступна на сьогодні, яка містить 22 потужні травні ферменти, створені пробіотиками вітаміни, мінерали та антиоксидантні ферменти, включаючи глутатіон, каталазу та SOD, а також потужні пробіотики, які діють як «ферментні фабрики», створюючи додаткові ферменти. -понаднормова робота для надзвичайного здоров'я травлення.
Новини науки припускають, що вітамін D підтримує здоров'я грудей
Дорослим приймати по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі. Ви можете поступово збільшити дозу до 9 капсул на день. Вміст можна змішати у вашому улюбленому сирому соку або воді. Не призначений для дітей.
Рослинна целюлоза, Saccharomyces cerevisiae, Lactobacillus bulgaricus.
Не містить наповнювачів, штучних барвників і консервантів.
Склад: | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Кількість порцій в контейнері: 90 | ||
Кількість речовини у порції | % добової норми | |
Вітамін А | 67 МО | 2% |
Вітамін D | 167 МО | 42% |
Вітамін К (як менахінон 7 "МК-7") | 2 мкг | 3% |
Тіамін (вітамін B1) | 0,08 мг | 6% |
рибофлавін (вітамін B2) | 0,03 мг | 2% |
Ніацин (як ніацинамід) | 0,33 мг | 2% |
Вітамін B6 | 0,07 мг | 3% |
Фолієва кислота | 17 мкг | 4% |
Вітамін B12 | 3 мкг | 50% |
біотин | 6 мкг | 2% |
Пантотенова кислота | 0,17 мг | 2% |
Цинк | 0,33 мг | 2% |
RAW Enzyme Blend | 544 мг | + |
Ферменти, що перетравлюють білкиБромелайнПапаїнПептидаза Протеаза(високий рН) перетравлення молочних продуктівПротеаза (низький рН) перетравлення молочних продуктів Протеаза (середній рН) перетравлення щоденних продуктівПротеаза (нейтральний рН) перетравлення молочних продуктів | (303 000 PU) (303 000 PU) (3 500 HUT) (2 525 HUT) (21 SAPU) (105 000 HUT) (3 050 ПК) | |
Ферменти, що перетравлюють вуглеводи,альфа-галактозидаза,амілаза, бета-глюканаза,целюлаза , глюкоамілаза , геміцелюлаза, інвертаза, лактаза перетравлення молочних продуктів , мальтаза , пектиназа ,фітаза , ксиланаза . | (541 GaIU) (27038 DU) (38 BGU) (3400 CU) (54 AGU) (1040 HCU) (1064 SU) (1575 ALU) (216 DP) (54 PGU) (9 FTU) (700 XU) | |
Ферменти, що перетравлюють жир,ліпаза | (3870 FIP) | |
Пробіотична суміш, що генерує ферменти | 31 мг | + |
Загальні культури Bacillus coagulans, Saccharomyces boulardii | 500 000 000 у.о | |
Наттокіназа | 67 ФУ | + |
Супероксиддисмутаза | 5 одиниць SOD | + |
Активатори суміші мінеральних ферментівЧервоні водорості (Algas calcareas), люцерна в океанічній суміші іонних мінералів | 1 мг | + |
+ Добова норма не встановленаПід час змішування |
Ферменти – це біологічно активні молекули, які відіграють ключову роль у метаболічних процесах організму. Вони є спеціалізованими білками, що прискорюють хімічні реакції, знижуючи енергетичний бар’єр для їхнього протікання. Завдяки ферментам, організм здатен ефективно здійснювати різноманітні біохімічні реакції, необхідні для нормальної життєдіяльності.
Ферменти складаються переважно з амінокислот, які формують поліпептидні ланцюги. Кожен фермент має свою специфічну структуру, що відповідає за його функціональність. Окрім того, деякі ферменти можуть містити небілкові компоненти (наприклад, металеві іони чи органічні молекули), які необхідні для їхньої активності. Такі молекули називаються коферментами або металлокоензимами.
Ферменти можуть бути натуральними (природного походження, зберігаються у клітинах організмів) або штучними (виготовленими в лабораторних умовах для медичних та промислових цілей). Важливо, що ферменти можуть бути у різних формах:
Дозування ферментів залежить від конкретного виду ферменту, індивідуальних потреб організму та цілей застосування. Загальні рекомендації для приймання ферментів можуть бути такими:
Ферменти зазвичай приймаються з рідиною, проте важливо уникати гарячих напоїв, оскільки високі температури можуть зруйнувати їх активність.
Незважаючи на свою користь, ферменти можуть мати і побічні ефекти. Найбільш поширені з них включають:
Ферменти є незамінними складовими метаболічних процесів в організмі людини. Вони допомагають прискорювати хімічні реакції та підтримувати оптимальну роботу шлунково-кишкового тракту. При правильному застосуванні, ферменти можуть значно поліпшити здоров’я та якість життя, особливо для людей з проблемами травлення. Однак важливо враховувати індивідуальні потреби організму і не займатися самолікуванням.