Garden of Life, RAW Enzymes Women, Травні Ферменти, 90 капсул

Код: 12898
Основне фото товара Garden of Life, RAW Enzymes Women, Травні Ферменти, 90 капсул
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
22 Ферменти. Висока дієвий засіб. Повний спектр травних ферментів плюс потужні пробіотики та сирі харчові вітаміни та мінерали. Вегетаріанська. Не містить глютену. Без молочних продуктів. Без сполучних або наповнювачів. Дієтична добавка з ще...
Вага: 0.42 кг

Garden of Life Травні Ферменти 90 капсул

Garden of Life, RAW Enzymes Women, Травні Ферменти, 90 капсул

Опис

Клінічно досліджені пробіотики забезпечують додаткову підтримку травлення та діють як «фабрики ферментів», постійно виробляючи додаткові ферменти цілодобово в рамках їх природного метаболічного життєвого циклу.

RAW Enzymes - працюють понаднормово для надзвичайного здоров’я травлення.

RAW Enzymes Наступне покоління здорового травлення

Garden of Life представляє RAW Enzymes - найпотужніші формули травних ферментів. RAW Enzyme - цільні харчові ферментні формули на рослинній основі, які забезпечують 22 потужних травних ферменти з неперевершеною ферментативною активністю, щоб допомогти вашому організму засвоїти повний спектр білків, жирів, вуглеводів і клітковини. Ферменти можуть допомогти в перетравленні молочних продуктів, зерна, цукру, горіхів, насіння, квасолі, брокколі та капусти, а також інших важкоперетравлюваних продуктів.

RAW Enzymes сприяють перетравленню фруктових, овочевих і зернових поживних речовин, одночасно зменшуючи випадковий дискомфорт, який іноді виникає від цих продуктів.

RAW Enzymes забезпечують специфічні ферменти та допоміжні поживні речовини, необхідні для задоволення потреб травлення та загального здоров’я.

RAW Enzymes для жінок

RAW Enzymes Women забезпечує більш високу активність на порцію ширшого спектру ферментів, ніж будь-яка інша формула травних ферментів, і була спеціально розроблена для задоволення унікальних потреб травлення та загального здоров’я жінок із посиленою силою вуглеводно-травних ферментів.

RAW Enzymes Women — це найповніша формула травних ферментів, доступна на сьогодні, яка містить 22 потужні травні ферменти, створені пробіотиками вітаміни, мінерали та антиоксидантні ферменти, включаючи глутатіон, каталазу та SOD, а також потужні пробіотики, які діють як «ферментні фабрики», створюючи додаткові ферменти. -понаднормова робота для надзвичайного здоров'я травлення.

♦Новини науки припускають, що вітамін D підтримує здоров'я грудей

Використання

Дорослим приймати по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі. Ви можете поступово збільшити дозу до 9 капсул на день. Вміст можна змішати у вашому улюбленому сирому соку або воді. Не призначений для дітей.

Композиція

Рослинна целюлоза, Saccharomyces cerevisiae, Lactobacillus bulgaricus.

Не містить наповнювачів, штучних барвників і консервантів.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість порцій в контейнері: 90
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін А67 МО2%
Вітамін D167 МО42%
Вітамін К (як менахінон 7 "МК-7")2 мкг3%
Тіамін (вітамін B1)0,08 мг6%
рибофлавін (вітамін B2)0,03 мг2%
Ніацин (як ніацинамід)0,33 мг2%
Вітамін B60,07 мг3%
Фолієва кислота17 мкг4%
Вітамін B123 мкг50%
біотин6 мкг2%
Пантотенова кислота0,17 мг2%
Цинк0,33 мг2%
RAW Enzyme Blend¹544 мг+
Ферменти, що перетравлюють білкиБромелайнПапаїнПептидаза Протеаза(високий рН) [перетравлення молочних продуктів]Протеаза (низький рН) [ перетравлення молочних продуктів] Протеаза (середній рН) [перетравлення щоденних продуктів]Протеаза (нейтральний рН) [перетравлення молочних продуктів](303 000 PU) (303 000 PU) (3 500 HUT) (2 525 HUT) (21 SAPU) (105 000 HUT) (3 050 ПК)
Ферменти, що перетравлюють вуглеводи,альфа-галактозидаза,амілаза, бета-глюканаза,целюлаза , глюкоамілаза , геміцелюлаза, інвертаза, лактаза [перетравлення молочних продуктів] , мальтаза , пектиназа ,фітаза , ксиланаза .(541 GaIU) (27038 DU) (38 BGU) (3400 CU) (54 AGU) (1040 HCU) (1064 SU) (1575 ALU) (216 DP) (54 PGU) (9 FTU) (700 XU)
Ферменти, що перетравлюють жир,ліпаза(3870 FIP)
Пробіотична суміш, що генерує ферменти31 мг+
Загальні культури Bacillus coagulans, Saccharomyces boulardii500 000 000 CU¹
Наттокіназа67 FU¹+
Супероксиддисмутаза5 одиниць SOD¹+
Активатори суміші мінеральних ферментівЧервоні водорості (Algas calcareas), люцерна в океанічній суміші іонних мінералів1 мг+
+ Добова норма не встановлена​​¹Під час змішування
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Memory & Focus for Adults, Меморі та Фокус для дорослих, 6...
(4.8)
3453 грн
Доставлення