Огляд на Thorne, Vitamin D-1000 25 mcg 90, Вітамін D3 25 мкг, 90 капсул

Thorne, Vitamin D-1000 25 mcg

Огляд на Thorne, Vitamin D-1000 25 mcg 90, Вітамін D3 25 мкг, 90 капсул

Thorne, Vitamin D-1000 25 mcg

Опис

Підтримує здорові кістки та м’язи, серцево -судинну та імунну функції.

Вітамін D відіграє важливу роль протягом усього життя, починаючи з внутрішньоутробного розвитку. На відміну від багатьох добавок вітаміну D, Торн не містить лактози або консервантів (ВНА, ВНТ, бензоат натрію тощо).

Вітамін D захищає ряд важливих функцій організму. Окрім підтримки здорових кісток та м’язів, він підтримує здоров’я серцево -судинної системи та імунну функцію. Хоча прямі сонячні промені забезпечують природний вітамін D, багато людей різного віку, особливо літнього віку, не отримують достатньої кількості вітаміну D від сонячного світла та свого харчування. Добавки вітаміну D можуть бути дуже корисними в цих ситуаціях. Однак порошки, що використовуються у багатьох попередньо змішаних розчинах вітаміну D, часто містять потенційно шкідливі інгредієнти, такі як лактоза, а також консерванти, такі як BHT, BHA, бензоат натрію та сорбінова кислота. Вітамін D Торна розроблений для людей, чутливих до цих інгредієнтів.

У Сполучених Штатах нинішня рекомендована добова норма споживання 800 МО вітаміну D базується на мінімальній кількості для захисту від хвороб кісток. Однак зараз, у світлі сучасних досліджень, особливо нових досліджень, що стосуються імунної функції, розглядається висхідна версія цієї настанови. Це дослідження показує, що рівень вітаміну D у сироватці крові повинен бути в межах 32-80 нг/мл 25-гідроксивітаміну D.

Кількість вітаміну D, необхідного для досягнення мінімальної достатності вітаміну D-загальновизнаного рівня крові 25 нг/мл 25-гідроксивітаміну D-залежить від багатьох факторів і варіюється від людини до людини. Таким чином, потреба в прийомі вітаміну D повинна бути індивідуальною. Або D-1000, або D-5000 може бути ідеальним для підтримки оптимального рівня вітаміну D у здорових людей.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 капсулі один-три рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, капсула з гіпромелозою (отримана з целюлози), лейцин, діоксид кремнію, вітамін Е (d-альфа-токоферил).

Попередження

Очевидний тампер: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
 Кожна капсула містить 
Вітамін D (як вітамін D3) (1000 МО)25 мкг125%
Щоденна вартість (DV)