Огляд на Jarrow Formulas, Citrus Bergamot, Бергамот 500 мг, 60 ка

Jarrow Formulas, Citrus Bergamot 500 mg

Огляд на Jarrow Formulas, Citrus Bergamot, Бергамот 500 мг, 60 капсул

Jarrow Formulas, Citrus Bergamot 500 mg

Опис

Jarrow Formulas містить клінічно задокументований екстракт цитрусового бергамоту (цитрусові бергамії) для природної підтримки здорового метаболізму глюкози в крові. Цитрусові бергамії ростуть уздовж іонічного узбережжя Південної Калабрії, Італія. Він містить природні поліфенольні антиоксиданти або поглиначі вільних радикалів, які підтримують метаболізм глюкози в крові та допомагають підтримувати здоровий рівень холестерину вже в межах норми.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 капсулі на день натщесерце перед вечерею або відповідно до вказівок вашого кваліфікованого лікаря. Для досягнення найкращих результатів використовуйте разом з Jarrow Formulas QH-absorb (убихінол).

Інші інгредієнти

Стеарат магнію (рослинне джерело), целюлоза та діоксид кремнію. Капсула складається з гідроксипропілметилцелюлози.

Ні пшениці, глютену, соєвих бобів, молочних продуктів, яєць, риби/молюсків або арахісу/горіхів.

Попередження

Примітка: Якщо у вас є захворювання (особливо проблеми з цукровим діабетом/глюкозою, закупорка жовчного міхура/жовчних проток або камені в жовчному міхурі, порушення функції нирок або захворювання печінки), ви вагітні, годуєте грудьми, намагаєтесь завагітніти, у віці до 18 років або приймаєте ліки перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в контейнері: 60
 Сума на порцію 
Екстракт плодів риссо цитрусових бергамії (30% [150 мг] поліфенольних флаванонів, що складаються з неоеріоцитрину, нарингіну, неоесперидину, мелітидину та брутеридину)500 мг
†Денна цінність не встановлена.