Огляд на Now, Amino-9 Essentials Powder, Амінокислоти, 330 г

Now, Sports Amino-9 Essentials Powder

Огляд на Now, Amino-9 Essentials Powder, Амінокислоти, 330 г

Now, Sports Amino-9 Essentials Powder

Опис

Amino acids є subunits that make up proteins. Вони потрібні для функцій всіх клітин, для технічної допомоги, і для виробництва ензимів і neurotransmitters. Body use 20 amino acids to construct proteins, but nine "essential amino acids" може бути поставлений для людського тіла і повинен бути пов'язаний з дитиною в ордер до achieve proper protein synthesis і maintain overall health. Люди з обмеженою дієтою або поганою digestion не можуть отримувати приємні аміно-азиди від їхньої дитини. У протилежності до proteínів або пептиду-обладнання аміно-азидів, NOW Sports Amino-9 Essentials має всі 9 essential amino acids у сучасних вільних формах і в співвідношеннях, що їх доповнюють Національна академія наук, щоб оптимізувати proteín synthesis і tissue repair age 19 and over.

Використання

Mix 2 1/4 рівні прилади з 8 fl oz of juice or your favorite beverage once daily. Так, з цибулею або іншою божевіллям, я маю на увазі, що bitter taste of free-form amino acids.

Композиція

Жодного.

Не застосовується з wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Виробляється в GMP facility, що процеси інших ingredients містять ці allergens.

Склад:
Розмір порції: 2 1/4 чайної ложки (приблизно 5,6 г)
Servings Per Container: про 59
 Сума на порцію% добової норми
Калорії20 
L-лейцин918 мг
L-Lysine (від L-Lysine Monohydrochloride)888 мг
L-фенілаланін751 мг
L-валін518 мг
L-треонін466 мг
L-ізолейцин442 мг
L-метіонін432 мг
L-Histidine (від L-Histidine Monohydrochloride)319 мг
L-триптофан117 мг
† Добова норма не встановлена.