Огляд на Huel Black Edition Chocolate 2 Bags, Хуєль Шоколад 2 пак

Huel, Huel Black Edition Chocolate 2 Bags

Огляд на Huel Black Edition Chocolate 2 Bags, Хуєль Шоколад 2 пака, 3.06 кг

Huel, Huel Black Edition Chocolate 2 Bags
Huel - це супер зручна повноцінна їжа, що забезпечує оптимальний баланс білків, вуглеводів, основних жирів, клітковини і всіх 27 основних вітамінів і мінералів. білок коричневого рису, лляне насіння, соняшник, кокос, а також суміш вітамінів та мінералів на замовлення), 100% веганський (краще для навколишнього середовища та тварин), потребує мінімальної упаковки, має термін придатності 12 місяців (таким чином, нуль харчових відходів) має низький GI 27 і є наповненням.Інгредієнти

Гороховий білок, мелене лляне насіння, білок коричневого рису, крохмаль тапіоки, какао-порошок, порошок соняшникової олії, органічний кокосовий цукор, натуральний ароматизатор, мальтодекстрин, тригліцеридний порошок середнього ланцюга (з кокосу), касанда калію крохмаль , Карбонат кальцію, хлорид натрію, глікозиди стевіола, порошок чаю чайного гриба, порошок екстракту зеленого чаю, вітамін C, Bacillus Coagulans MTCC5856, ніацинамід, лютеїн, окин , L-метилфолат, йодид калію, вітамін D2 (у вигляді ергокальциферолу), похідний рослинний вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу), ціанокобаламін.

Інструкції

Хуель поставляється у вигляді мікропорошку, тому його можна використовувати по-різному. Для швидкості і зручності просто додайте Huel у воду і добре перемішайте в шейкері. Ви також можете використовувати Хуель як борошно, щоб робити торти, печиво і т.д.

Huel Black Edition Chocolate 2 Bags, Хуєль Шоколад 2 пака, 3.0...
(5)
7714 грн
Доставлення