Огляд на Vitamin C 1000 mg With Rose, Вітамін C 1000 мг з шипшино

Genex Formulas, Vitamin C 1000 mg With Rose Hips

Огляд на Vitamin C 1000 mg With Rose, Вітамін C 1000 мг з шипшиною, 60 капсул

Genex Formulas, Vitamin C 1000 mg With Rose Hips

Вітамін С, також відомий як аскорбінова кислота і аскорбат, - це вітамін, який міститься в різних продуктах харчування і продається як харчова добавка. Він використовується для профілактики та лікування цинги. певних нейротрансмітерів. Він необхідний для функціонування декількох ферментів і важливий для роботи імунної системи. Він також діє як антиоксидант.

Є деякі свідчення того, що регулярне вживання добавок може скоротити тривалість застуди, але, мабуть, не запобігає інфекції. Неясно, чи впливає добавка на ризик раку, серцево-судинних захворювань або деменції.

Вітамін С зазвичай добре переноситься. Великі дози можуть викликати дискомфорт у шлунково-кишковому тракті, головний біль, проблеми зі сном та почервоніння шкіри. Нормальні дози безпечні під час вагітності. Інститут медицини США не рекомендує приймати великі дози.


Вітамін С був відкритий в 1912 році, виділений в 1928 році, а в 1933 році став першим вітаміном, який був виготовлений хімічним шляхом. Він включений до Список основних лікарських засобів Всесвітньої організації охорони здоров'я. за це відкриття Альберт Сент-Дьєрді і Уолтер Норман Хаворт були удостоєні Нобелівських премій 1937 року з фізіології та медицини та хімії відповідно. або приготування їжі може знизити вміст вітаміну С у їжі.

Vitamin C 1000 mg With Rose, Вітамін C 1000 мг з шипшиною, 60 ...
(4.9)
1346 грн
Доставлення