Огляд на Now, Beta Alanine 750 mg, Спорт бета Аланин 750 мг, 120 капсул

Now, Sports Beta Alanine 750 mg

Огляд на Now, Beta Alanine 750 mg, Спорт бета Аланин 750 мг, 120 капсул

Now, Sports Beta Alanine 750 mg

Опис

Бета-аланін-незамінна амінокислота, яка використовується м'язовими клітинами для синтезу карнозину. Карнозин – це дипептид (бета-аланін плюс гістидин), який функціонує як буфер для іонів водороду (кислоти), що утворюються під час важких фізичних навантажень, тим самим допомагаючи підтримувати оптимальний м'язовий рН. NOW Sports використовує CarnoSyn, запатентовану форму бета-аланіну, яка була клінічно протестована і показала, що вона збільшує вміст карнозину у м'язах, дозволяючи м'язам працювати сильніше і довше під час інтенсивних вправ. Бета-аланін NOW Sports підтримується науковими дослідженнями, які показують, що добавки CarnoSyn призводять до затримки втомлюваності м'язів та швидкої години відновлення, тим самим допомагаючи вам досягти ваших цілей тренування сил та витривалості.

Рекомендоване використання

Приймайте по 3 капсули 2-3 рази на день, запиваючи водою улюбленого напою. Для досягнення найкращих результатів дайте не менше 2 годин між прийомами.

Інші інгредієнти

Рисова мука, гіпромелоза (целлюлозна капсула), стеаринова кислота (рослинне джерело) та аскорбілпальмітат.

Не виробляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків чи горіхів дерева. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці аллергени.

Попередження

Лише для дорослих. Бета-аланін може викликати у деяких людей нешкідливе, тимчасове поколювання на шкірі. Після кількох тижнів прийому бета-аланіну це відчуття зазвичай зменшується або вщухає.

Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/кормите грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Зберігати у недоступному для дітей.

У цьому виробі можуть виникнути природні зміни кольору.

Зберігати у прохолодному, сухому, темному місці після відкриття.

Склад:
Розмір порції: 3 овочеві капсули
Порцій у контейнері: 40
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Бета-аланін CarnoSyn2,25 г (2250 мг)*
* Дневна цінність не встановлена.