Огляд на Nature's Answer, Hydrangea Root, Корінь Гортензії, 30 мл

Nature's Answer, Hydrangea Root

Огляд на Nature's Answer, Hydrangea Root, Корінь Гортензії, 30 мл

Nature's Answer, Hydrangea Root

Органічні спиртові екстракти Nature's Answer виробляються з використанням спирту, води і кокосового гліцерину з використанням нашого запатентованого процесу холодної біохелатної екстракції, в результаті чого виходить холістично збалансований стандартизований екстракт. Рідкі екстракти всмоктуються швидше, ніж таблетки або капсули, і .Holistically Balanced гарантує, що компоненти екстракту перебувають у тих самих синергічних співвідношеннях, що у рослині.

Напрями

Добре струсити. Як харчову добавку приймайте 1-2 мл (приблизно 28-56 крапель) 3 рази на день, запиваючи невеликою кількістю води.

* Ці твердження не були оцінені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яким захворюванням.

Склад:Розмір порції: 2 мл (приблизно 56 крапель)Порцій в упаковці: 15Кількість на порцію% Денна вартістьРідкий екстракт кореня гортензії (1: 1)2000 мгДобова доза не визначена.Інші інгредієнти: очищена вода, кокосовий гліцерин, 1 органічного спирту. Попередження