Огляд на Pure Encapsulations, Essential Aminos, Амінокислоти, 180 капсул

Pure Encapsulations, Essential Aminos

Огляд на Pure Encapsulations, Essential Aminos, Амінокислоти, 180 капсул

Pure Encapsulations, Essential Aminos

Опис

Білок — це більше, ніж здається на перший погляд: він насправді складається з 20 амінокислот. Незамінні амінокислоти – це ті, які вам потрібно отримувати із зовнішніх джерел, таких як продукти харчування або харчові добавки, оскільки людський організм не в змозі виробляти їх природним шляхом. Вони допомагають збалансувати рівень рідини у вашому тілі, відновлюють клітини та виробляють ферменти, одночасно сприяючи енергетичному обміну.

Амінокислотні добавки також можуть підтримати вас до, під час і після виснажливого тренування. Після інтенсивних фізичних вправ із силою споживання незамінних амінокислот може підтримувати здоровий синтез м’язових білків і сприяти відновленню. Це може бути тому, що амінокислоти дають вам форму азоту, яка легко доступна для використання вашим тілом; азот є важливим елементом, який може сприяти утворенню креатину та нейромедіаторних сполук.

Люди похилого віку також можуть відчути користь від добавки незамінних амінокислот. Такі добавки можуть сприяти анаболічним процесам у м’язах‚ включаючи підтримку м’язової маси.

Для найкращих результатів ваше споживання амінокислот має бути в певних співвідношеннях, що важко, якщо ви не споживаєте м’ясо щодня. «Незамінні амінокислоти були розроблені таким чином, щоб забезпечити співвідношення, подібне до тих, що містяться в білках високої біологічної цінності. Кожна капсула містить вісім незамінних амінокислот у вільній формі: l-гістидин, l-ізолейцин, l-лейцин, l-лізин HCl, l-метіонін, l-фенілаланін, l-треонін та l-валін. Ця добавка також містить вітамін С для подальшого сприяння ефективному засвоєнню.

Приймайте від однієї до трьох овочевих капсул на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Essential Aminos із 180 капсул вистачить приблизно на три-шість місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 180 Кількість на порцію / L-гістидин (вільна форма) 50 мг / *L-ізолейцин (вільна форма) 79 мг / *L-лейцин (вільна форма) 138 мг / *L-лізин HCI (вільна форма) 110 мг / *L-метіонін (вільна форма) 70 мг / *L-фенілаланін (вільна форма) 115 мг / *L-треонін (вільна форма) 68 мг / *L-валін (вільна форма) 75 мг / *Триптопур L-триптофан 20 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Джерело та виробництво, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих наповнювачів. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Тримайте в недоступному для дітей місці. Неушкоджений. Примітка: Phenylketonutrics: містить фенілаланін.

Алергія / Дієтичні потреби

Pure Encapsulations, Essential Aminos, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2938 грн.
Доставлення