Pure Encapsulations, Essential Aminos, Амінокислоти, 180 капсул

Код: 31529
Основне фото товара Pure Encapsulations, Essential Aminos, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2938 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Білок — це більше, ніж здається на перший погляд: він насправді складається з 20 амінокислот. Незамінні амінокислоти – це ті, які вам потрібно отримувати із зовнішніх ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Амінокислоти 180 капсул

Pure Encapsulations, Essential Aminos, Амінокислоти, 180 капсул

Опис

Білок — це більше, ніж здається на перший погляд: він насправді складається з 20 амінокислот. Незамінні амінокислоти – це ті, які вам потрібно отримувати із зовнішніх джерел, таких як продукти харчування або харчові добавки, оскільки людський організм не в змозі виробляти їх природним шляхом. Вони допомагають збалансувати рівень рідини у вашому тілі, відновлюють клітини та виробляють ферменти, одночасно сприяючи енергетичному обміну.

Амінокислотні добавки також можуть підтримати вас до, під час і після виснажливого тренування. Після інтенсивних фізичних вправ із силою споживання незамінних амінокислот може підтримувати здоровий синтез м’язових білків і сприяти відновленню. Це може бути тому, що амінокислоти дають вам форму азоту, яка легко доступна для використання вашим тілом; азот є важливим елементом, який може сприяти утворенню креатину та нейромедіаторних сполук.

Люди похилого віку також можуть відчути користь від добавки незамінних амінокислот. Такі добавки можуть сприяти анаболічним процесам у м’язах‚ включаючи підтримку м’язової маси.

Для найкращих результатів ваше споживання амінокислот має бути в певних співвідношеннях, що важко, якщо ви не споживаєте м’ясо щодня. «Незамінні амінокислоти були розроблені таким чином, щоб забезпечити співвідношення, подібне до тих, що містяться в білках високої біологічної цінності. Кожна капсула містить вісім незамінних амінокислот у вільній формі: l-гістидин, l-ізолейцин, l-лейцин, l-лізин HCl, l-метіонін, l-фенілаланін, l-треонін та l-валін. Ця добавка також містить вітамін С для подальшого сприяння ефективному засвоєнню.

Приймайте від однієї до трьох овочевих капсул на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Essential Aminos із 180 капсул вистачить приблизно на три-шість місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 180 Кількість на порцію / L-гістидин (вільна форма) 50 мг / *L-ізолейцин (вільна форма) 79 мг / *L-лейцин (вільна форма) 138 мг / *L-лізин HCI (вільна форма) 110 мг / *L-метіонін (вільна форма) 70 мг / *L-фенілаланін (вільна форма) 115 мг / *L-треонін (вільна форма) 68 мг / *L-валін (вільна форма) 75 мг / *Триптопур L-триптофан 20 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Джерело та виробництво, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих наповнювачів. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Тримайте в недоступному для дітей місці. Неушкоджений. Примітка: Phenylketonutrics: містить фенілаланін.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності