Огляд на Pure Encapsulations, Synergy K, Вітамін K Філохінон, 120

Pure Encapsulations, Synergy K

Огляд на Pure Encapsulations, Synergy K, Вітамін K Філохінон, 120 капсул

Pure Encapsulations, Synergy K

Опис

Вітамін К насправді є групою жиророзчинних сполук. Ці сполуки забезпечують менахінони менахінон-4 (МК-4) і менахінон-7 (МК-7). Вітамін K1, також відомий як філохінон, концентрується в печінці. Навпаки, вітамін K2 зазвичай міститься в судинних тканинах.

Одним із найважливіших застосувань цієї поживної речовини є підтримка міцних кісток. Це може допомогти речовині під назвою остеокальцин зв’язуватися з кальцієм, таким чином підтримуючи твердість кісткової тканини; тверді кістки легше ламаються, що дозволяє залишатися активним. Крім того, вітамін К допомагає підтримувати згортання крові, що може запобігти надмірній кровотечі.

Дієтичні джерела вітаміну K включають зелені овочі, яйця та м’ясо. Одним із найкращих є натто‚ популярне в Японії блюдо з ферментованої сої. Зокрема, це одне з єдиних рослинних джерел, яке містить високий рівень вітаміну K2. Однак ця їжа, очевидно, є набутим смаком для західних смаків. Така добавка, як Synergy K, може бути простішим способом забезпечити достатнє споживання.

Кожна капсула Synergy K забезпечує всі форми вітаміну K. Вона також містить вітамін D‚ який працює синергетично з вітаміном K для підтримки здорових кісток і функціонування кровоносних судин. Ця добавка працює, щоб заповнити прогалини, які можуть виникнути, якщо у вас є певні захворювання, які перешкоджають засвоєнню.

Приймайте одну або дві вегетаріанські капсули Synergy K щодня, розділивши дози під час їжі. Кожної пляшки зі 120 капсул має вистачити від двох до чотирьох місяців у рекомендованій дозі. Не використовуйте цю добавку, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте засоби для розрідження крові.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 1‚000 МО / 250%Вітамін K 1‚545 мкг / 1‚931%З:Вітамін K1 500 мкгВітамін K2 (Менахінон-4) ) 1‚000 мкгВітамін K2 (Менахінон-7) 45 мкг Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлозна вода). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих ексципієнтів. Гіпоалергенний .

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним або годуючим жінкам. Не для осіб, які приймають ліки, що розріджують кров. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки‚ перед використанням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби