Pure Encapsulations, Synergy K, Вітамін K Філохінон, 120 капсул

Код: 31764
Основне фото товара Pure Encapsulations, Synergy K, Вітамін K Філохінон, 120 капсул
(5)
3757 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Вітамін К насправді є групою жиророзчинних сполук. Ці сполуки забезпечують менахінони менахінон-4 (МК-4) і менахінон-7 (МК-7). Вітамін K1, також відомий як філохінон, концентрується в печінці. Навпаки, вітамін K2 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін K Філохінон 120 капсул

Pure Encapsulations, Synergy K, Вітамін K Філохінон, 120 капсул

Опис

Вітамін К насправді є групою жиророзчинних сполук. Ці сполуки забезпечують менахінони менахінон-4 (МК-4) і менахінон-7 (МК-7). Вітамін K1, також відомий як філохінон, концентрується в печінці. Навпаки, вітамін K2 зазвичай міститься в судинних тканинах.

Одним із найважливіших застосувань цієї поживної речовини є підтримка міцних кісток. Це може допомогти речовині під назвою остеокальцин зв’язуватися з кальцієм, таким чином підтримуючи твердість кісткової тканини; тверді кістки легше ламаються, що дозволяє залишатися активним. Крім того, вітамін К допомагає підтримувати згортання крові, що може запобігти надмірній кровотечі.

Дієтичні джерела вітаміну K включають зелені овочі, яйця та м’ясо. Одним із найкращих є натто‚ популярне в Японії блюдо з ферментованої сої. Зокрема, це одне з єдиних рослинних джерел, яке містить високий рівень вітаміну K2. Однак ця їжа, очевидно, є набутим смаком для західних смаків. Така добавка, як Synergy K, може бути простішим способом забезпечити достатнє споживання.

Кожна капсула Synergy K забезпечує всі форми вітаміну K. Вона також містить вітамін D‚ який працює синергетично з вітаміном K для підтримки здорових кісток і функціонування кровоносних судин. Ця добавка працює, щоб заповнити прогалини, які можуть виникнути, якщо у вас є певні захворювання, які перешкоджають засвоєнню.

Приймайте одну або дві вегетаріанські капсули Synergy K щодня, розділивши дози під час їжі. Кожної пляшки зі 120 капсул має вистачити від двох до чотирьох місяців у рекомендованій дозі. Не використовуйте цю добавку, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте засоби для розрідження крові.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 1‚000 МО / 250%Вітамін K 1‚545 мкг / 1‚931%З:Вітамін K1 500 мкгВітамін K2 (Менахінон-4) ) 1‚000 мкгВітамін K2 (Менахінон-7) 45 мкг Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлозна вода). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих ексципієнтів. Гіпоалергенний .

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним або годуючим жінкам. Не для осіб, які приймають ліки, що розріджують кров. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки‚ перед використанням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін K Філохінон (Vitamin K Phytomenadione)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності