Огляд на Pure Encapsulations, Beta-Sitosterol, Бета Ситостерол, 2

Pure Encapsulations, Beta-Sitosterol

Огляд на Pure Encapsulations, Beta-Sitosterol, Бета Ситостерол, 270 капсул

Pure Encapsulations, Beta-Sitosterol

Опис

Простата є важливою частиною чоловічого організму. Він відповідає за можливість вільного і комфортного сечовипускання. Якщо ви або чоловік у вашому житті потребуєте підтримки простати, то вам підійде бета-ситостерин.

Бета-ситостерин — це природна речовина, що входить до складу комплексу фітостеролів. Фітостероли - це сполуки, отримані з рослин. Окрім потенційно позитивного впливу на сечовивідні шляхи, вони також можуть підтримувати здоров’я серцево-судинної системи. Сучасні дієти зазвичай містять набагато менше цих рослинних стеринів, ніж ранні раціони людини.

У деяких випадках можливе доброякісне збільшення простати. Хоча зазвичай це не викликає серйозних проблем зі здоров’ям, збільшення простати може чинити надмірний тиск на уретру; цей тиск може ускладнити сечовипускання без болю. На щастя, бета-ситостерин може сприяти покращенню відтоку сечі та загальному сприянню здоров’ю простати. Нарешті, це може сприяти підвищенню сексуального бажання.

Окрім бета-ситостеролу, отриманого із сої, кожна овочева капсула також містить вітамін С (аскорбілпальмітат). Вітамін С може сприяти кращому засвоєнню основного інгредієнта.

Бета-ситостерин не містить ГМО, тому вам не доведеться турбуватися про потенційний вплив штучних або генетично модифікованих організмів. Одна пляшка Beta-Sitosterol містить 270 капсул‚ що є ідеальним розміром для запасу!

прагне розробляти та виготовляти високоякісні дієтичні добавки. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 270 Кількість на порцію / Бета-ситостерин (з комплексу фітостеролів) 60 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Містить Соя. Отримано та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте герметично в прохолодному, сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте лише за наявності захисної пломби Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби