Огляд на Pure Encapsulations, Pomegranate Plus, Гранат, 120 капсу

Pure Encapsulations, Pomegranate Plus

Огляд на Pure Encapsulations, Pomegranate Plus, Гранат, 120 капсул

Pure Encapsulations, Pomegranate Plus

Опис

Гранати можуть сприяти загальному самопочуттю. Вони забезпечують антоціани та поліфеноли, які є антиоксидантними сполуками. Як наслідок, цей фрукт може підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, допомагаючи підтримувати ендотеліальні клітини судин. Екстракт граната також може захистити ендотеліальні клітини коронарних артерій, сприяти розслабленню кровоносних судин і допомогти вашій серцево-судинній і кровоносній системам справлятися зі стресом.

На жаль, вони не завжди в сезон, і свіжі гранати можуть бути незручними (подумайте про видалення кісточок!). Тим часом гранатовий сік може бути насичений цукром. Натомість спробуйте таку добавку, як «Гранат плюс». Окрім екстракту граната, кожна капсула також містить екстракти червоної малини та асаї.

Флавоноїди в червоній малині можуть нейтралізувати вільні радикали, які можуть атакувати ліпідні клітинні мембрани. Асаї – відома бразильська ягода, яка містить амінокислоти, незамінні жирні кислоти, мінерали та вітаміни; це допомагає керувати життєвим циклом ваших клітин.

Нарешті, природні альфа-токофероли та токотрієноли в Pomegranate Plus можуть забезпечити антиоксидантний захист ліпідів. Запатентована суміш PhytoCardio Blend містить екстракти журавлини та дикої чорниці, щоб забезпечити додаткову підтримку для здоров’я серця та артерій; це також може впливати на активність ферментів.

Pomegranate Plus раніше був відомий як PomEllagic Plus, але все ще містить елагову кислоту з екстрактів граната та червоної малини; екстракт граната був стандартизований, щоб гарантувати, що він містить 70 відсотків елагової кислоти. Елагова кислота може підтримувати здоров’я товстої кишки, шлунка, печінки, легенів тощо.

Приймайте одну або дві капсули на день, розділивши дози; ви можете вживати цю добавку під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Pomegranate Plus із 120 капсул має вистачити від двох до чотирьох місяців.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт граната Pomella (Punica Granatum) (фрукти) 200 мг / *(Стандартизовано для вмісту 50% поліфенолів і 30% пунікалагіну)Acai (Euterpe oleracea) Екстракт ягід (цілий плід) 100 мг / *Запатентована суміш PhytoCardio 120 мг / *Забезпечує екстракт дикої чорниці (Vaccinium angustifolium) (фрукти) та екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon) (фрукти)*Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Глютен -Без вмісту / Без ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в прохолодному, сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Використовуйте лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Примітка: Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Pure Encapsulations, Pomegranate Plus, Гранат, 120 капсул
(5)
3841 грн
Доставлення