Огляд на Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30 капсул

Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb Technology

Огляд на Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30 капсул

Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb Technology

Опис

Ваше тіло потребує широкого спектру харчової підтримки, щоб залишатися здоровим. Ось чому підтримка дієти за допомогою високоякісної добавки – чудова ідея для тих, хто прагне вести здоровий спосіб життя. Ubiquinol-QH — це комплексна формула від Douglas Labs, яка може допомогти вам у пошуку кращого здоров’я.

Ubiquinol-QH від Douglas Labs — це дієтична добавка, яка містить як убіхінол, так і вітамін Е. Убіхінол допомагає з перенесенням електронів і бере участь у синтезі АТФ в організмі, але він також бере участь в антиоксидантному захисті, одночасно працюючи з такими поживними речовинами, як вітамін Е. Це може також підтримує здоров'я клітинних систем.

Кожна пляшка Ubiquinol-QH містить 30 м’яких таблеток, які не містять глютену, а також штучних барвників, ароматизаторів і консервантів. Рекомендоване дозування цієї добавки становить одну м’яку капсулу для прийому щодня або за вказівкою лікаря.

Замовляйте Ubiquinol-QH від Douglas Labs у PureFormulas сьогодні! Ми пропонуємо швидку, безкоштовну доставку всіх замовлень і найкраще обслуговування клієнтів!

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсулаПорції в упаковці: 30Кількість на порцію /Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилу) 10 МО / 33%убіхінолу (Kaneka QH - відновлена ​​форма CoQ10) 100 мг / Денна норма не встановлена.Інші інгредієнти: желатин (капсула), тригліцериди середнього ланцюга, полісорбат 80, ефіри жирної кислоти полігліцерину, гліцерин і карамельний барвник.Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 м’якій капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77° F / 15°-25° C) (35-65% відносної вологості) Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності