Огляд на Dr. Berg, Sports Hydration Electrolytes, Електроліти, 240 г

Dr. Berg, Sports Hydration Electrolytes

Огляд на Dr. Berg, Sports Hydration Electrolytes, Електроліти, 240 г

Dr. Berg, Sports Hydration Electrolytes
Поповніть рівень електролітів і підтримайте відновлення після фізичних вправ за допомогою електролітного спортивного напою Dr. Berg з натуральним смаком малини та лимона. Цей спортивний напій легко розчиняється та ідеально підходить для підтримки витривалості, гідратації, роботи м’язів та енергії. Крім того, це кето-дружнє! Кожна порція містить 1000 мг калію і не містить цукру, вуглеводів, мальтодекстрину чи штучних інгредієнтів.

Абсолютна відсутність цукру або мальтодекстрину. Ми додаємо рожеву гімалайську сіль для покращення відновлення після тренувань.

ЗАЛИШАЙТЕСЯ ЕНЕРГІЄЮ ТА ЗВОЛОЖЕННЯМ ПІД ЧАС ІНТЕНСИВНИХ ВПРАВ З DR. СПОРТИВНИЙ НАПІЙ BERG ELECTROLYTE 

Ваш спортивний напій зневоднює вас і товстіє замість того, щоб допомогти вам відновитися?

Ймовірно, це так. Більшість спортивних напоїв містить цукор і мальтодекстрин. Це призводить до зневоднення та збільшення ваги — навпаки того, чого ви хочете!

Спортивний напій Dr. Berg є ідеальним спортивним напоєм для активних людей і спортсменів, які віддають перевагу вуглеводам, оскільки він не містить цукру та мальтодекстрину, водночас забезпечує ключові електроліти, включаючи 1000 мг калію та 50 мг натрію з найздоровішого джерела: рожевої гімалайської солі.

Спортивний напій Dr. Berg дуже смачний із натуральним смаком малини та лимона та підсолоджений стевією, тож ви можете уникнути порожніх калорій із солодких спортивних напоїв.

Ця формула містить додану рожеву гімалайську сіль, яка сприяє відновленню після тренування, надаючи хлорид натрію разом із корисними мікроелементами.

Електроліти — це електрично заряджені мінерали, необхідні для роботи серця, м’язів і нервової системи та проведення електричного струму. 

Під час фізичних вправ і потовиділення ви в першу чергу втрачаєте сіль (хлорид натрію), і саме тому спортивний напій Dr. Berg містить рожеву гімалайську сіль, яка набагато перевершує кухонну сіль.

Форма: Порошок

Розмір порції: 1 мірна ложка, прибл. 7,3 г / 0,24 унції

Кількість порцій в упаковці: прибл. 50

ДОПОВНЕННЯ

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Кальцій (з кальцію лактату)75 мг6%
Магній (з цитрату магнію)120 мг29%
Хлорид (з рожевої гімалайської солі)105 мг5%
Натрій (з рожевої гімалайської солі)70 мг3%
Калій (з цитрату калію)1000 мг21%
Мінеральний комплекс100 мг 
   

 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: натуральні ароматизатори малини та лимона, лимонна кислота (форма без ГМО), яблучна кислота, стевія