Огляд на Nootropics Depot, Alpha GPC 50% Powder, Альфа-гліцерилфосфорілхолін, 60 г

Nootropics Depot, Alpha GPC 50% Powder

Огляд на Nootropics Depot, Alpha GPC 50% Powder, Альфа-гліцерилфосфорілхолін, 60 г

Nootropics Depot, Alpha GPC 50% Powder
Що таке Alpha GPC 50% порошок?

Альфа-GPC — це природна сполука, яка насправді міститься в нашому мозку, а також у деяких джерелах їжі, включаючи яйця, молочні продукти, м’ясо та рибу. Альфа-GPC, також відомий як альфа-гліцерилфосфорилхолін і холіну альфосцерат, можна виробляти синтетичним шляхом або отримувати з природних джерел і поставлятися у формі порошку, але також можна додавати до капсул.

Alpha-GPC — це холінвмісна ноотропна сполука з багатьма анекдотичними доказами того, що вона може допомогти як у спортивних, так і в когнітивних показниках, і одне дослідження показує, що порошок Alpha-GPC приносить користь здоров’ю мозку.

Nootropics Depot пропонує як порошок Alpha-GPC 99%, так і порошок Alpha-GPC 50%. Наш Alpha-GPC 50% порошок доступний у 30 або 60 грамів.

Переваги Alpha GPCАльфа GPC дозування

Типове дозування порошку Alpha-GPC 50% становить 600-1200 мг на день, прийнятих за один або два прийоми по 600 мг. Бажано почати з меншої дози і при необхідності підвищувати її.

Альфа ГПХ і гігроскопія

Alpha-GPC є гігроскопічною сполукою, що означає, що вона вбирає вологу з навколишнього повітря, фізично перетворюючи її з порошку на гелеподібну речовину при неправильному зберіганні. Хоча цей гігроскопічний ефект не обов’язково означає, що продукт зіпсувався, це ознака неправильного зберігання. Корисно зберігати Alpha-GPC у герметичних контейнерах (наприклад, у вакуумній упаковці). Незважаючи на те, що ми вживаємо заходів, щоб цього не сталося з вашим продуктом, якщо Alpha-GPC 99% надходить із грудками, просто розбийте їх перед використанням.

Чому б нам не продавати Alpha-GPC 100% порошок? Alpha-GPC з чистотою понад 99% піддається гігроскопії дуже швидко, як тільки він зустрічається з повітрям.

Де купити Alpha GPC 50% порошок?

Nootropics Depot пропонує продукт Alpha-GPC природного походження. Alpha-GPC підтверджено GRAS FDA (загалом визнано безпечним).

Alpha-GPC 50% Powder — чудовий варіант для тих, хто живе у вологому кліматі. У той час як Nootropics Depot дбає про запобігання злипання порошку, Alpha-GPC є гідроскопічною сполукою, тобто вона легко поглинає вологу з повітря та може перетворитися на гель, якщо зберігати її неправильно. Порошок Alpha-GPC 99% більш чутливий до гідроскопії, тому порошок 50% є хорошим вибором, якщо це викликає занепокоєння.

Якщо ваш порошок Alpha-GPC 50% прийшов із грудками, просто розбийте їх пальцями. Зберігання цього ноотропу в герметичному контейнері також може допомогти.

Продукт містить одну банку 30 г або 60 г порошку Alpha GPC 50%. 

Інші інгредієнти: маніт, діоксид кремнію

*Увага: ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.

Отримайте більше інформації, прочитавши огляди Alpha-GPC нижче.