Nootropics Depot, Alpha GPC 50% Powder, Альфа-гліцерилфосфорілхолін, 60 г

Код: 36857
Основне фото товара Nootropics Depot, Alpha GPC 50% Powder, Альфа-гліцерилфосфоріл...
(5)
1401 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.05.2024., без передоплати
Що таке Alpha GPC 50% порошок?Альфа-GPC — це природна сполука, яка насправді міститься в нашому мозку, а також у деяких джерелах їжі, включаючи яйця, молочні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: ND-36857
Вага: 0.23 кг

Nootropics Depot Альфа-гліцерилфосфорілхолін 60 г

Nootropics Depot, Alpha GPC 50% Powder, Альфа-гліцерилфосфорілхолін, 60 г

Що таке Alpha GPC 50% порошок?

Альфа-GPC — це природна сполука, яка насправді міститься в нашому мозку, а також у деяких джерелах їжі, включаючи яйця, молочні продукти, м’ясо та рибу. Альфа-GPC, також відомий як альфа-гліцерилфосфорилхолін і холіну альфосцерат, можна виробляти синтетичним шляхом або отримувати з природних джерел і поставлятися у формі порошку, але також можна додавати до капсул.

Alpha-GPC — це холінвмісна ноотропна сполука з багатьма анекдотичними доказами того, що вона може допомогти як у спортивних, так і в когнітивних показниках, і одне дослідження показує, що порошок Alpha-GPC приносить користь здоров’ю мозку.

Nootropics Depot пропонує як порошок Alpha-GPC 99%, так і порошок Alpha-GPC 50%. Наш Alpha-GPC 50% порошок доступний у 30 або 60 грамів.

Переваги Alpha GPCАльфа GPC дозування

Типове дозування порошку Alpha-GPC 50% становить 600-1200 мг на день, прийнятих за один або два прийоми по 600 мг. Бажано почати з меншої дози і при необхідності підвищувати її.

Альфа ГПХ і гігроскопія

Alpha-GPC є гігроскопічною сполукою, що означає, що вона вбирає вологу з навколишнього повітря, фізично перетворюючи її з порошку на гелеподібну речовину при неправильному зберіганні. Хоча цей гігроскопічний ефект не обов’язково означає, що продукт зіпсувався, це ознака неправильного зберігання. Корисно зберігати Alpha-GPC у герметичних контейнерах (наприклад, у вакуумній упаковці). Незважаючи на те, що ми вживаємо заходів, щоб цього не сталося з вашим продуктом, якщо Alpha-GPC 99% надходить із грудками, просто розбийте їх перед використанням.

Чому б нам не продавати Alpha-GPC 100% порошок? Alpha-GPC з чистотою понад 99% піддається гігроскопії дуже швидко, як тільки він зустрічається з повітрям.

Де купити Alpha GPC 50% порошок?

Nootropics Depot пропонує продукт Alpha-GPC природного походження. Alpha-GPC підтверджено GRAS FDA (загалом визнано безпечним).

Alpha-GPC 50% Powder — чудовий варіант для тих, хто живе у вологому кліматі. У той час як Nootropics Depot дбає про запобігання злипання порошку, Alpha-GPC є гідроскопічною сполукою, тобто вона легко поглинає вологу з повітря та може перетворитися на гель, якщо зберігати її неправильно. Порошок Alpha-GPC 99% більш чутливий до гідроскопії, тому порошок 50% є хорошим вибором, якщо це викликає занепокоєння.

Якщо ваш порошок Alpha-GPC 50% прийшов із грудками, просто розбийте їх пальцями. Зберігання цього ноотропу в герметичному контейнері також може допомогти.

Продукт містить одну банку 30 г або 60 г порошку Alpha GPC 50%. 

Інші інгредієнти: маніт, діоксид кремнію

*Увага: ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.

Отримайте більше інформації, прочитавши огляди Alpha-GPC нижче.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-гліцерилфосфорілхолін (Alpha GPC)