Огляд на Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane, Сульфорафан, 60 мл

Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane

Огляд на Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane, Сульфорафан, 60 мл

Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane
Смачні рідкі краплі зі смаком ягід містять запатентовану форму сульфорафану з брокколі для підтримки здорового мозку, нервової та імунної системи дітей.*Бабуся казала нам їсти брокколі сто разів, але тепер наука підтверджує її правоту. Сульфорафан, ключовий інгредієнт у sync up, посилює здатність організму боротися з ушкодженнями, викликаними вільними радикалами. Сульфорафан активує в наших клітинах спеціальний білок під назвою Nrf2, який посилює імунний захист кожної клітини. Завдяки цим надздібностям клітини краще захищені від пошкоджень і пошкоджень.

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку діти віком від 4 років приймають по 1 мл вранці та ввечері або за вказівкою лікаря. Добре струсіть перед кожним використанням.

Додаткові факти Розмір порції 1 мл Порції в контейнері 60 Кількість на порцію % Добова норма Загальна кількість вуглеводів г 0 %†BroccoPhane Broccoli (Brassica oleracea) Порошок паростків 93,75 мг * Вихід сульфорафану 375 мкг † Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калоріями. *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гліцерин, вода, полігліцерид олеїнової кислоти, натуральні ароматизатори, соняшниковий лецитин, соняшникова олія, екстракт чорниці, ксантанова камедь, цитрат калію, змішані токофероли, розмаринова кислота. Колір, смак і солодкість цього продукту можуть відрізнятися через варіації натуральних інгредієнти. Якщо ваша дитина має будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в прохолодному сухому місці. УВАГА: Увага: не кладіть скляну крапельницю безпосередньо в рот. Найкраще використовувати протягом 60 днів після відкриття. Щоб отримати інформацію про продукт або повідомити про серйозну побічну подію, зателефонуйте за номером 1-800-325-1776. *Це твердження не було оцінено Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.
Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane, Сульфорафан, 60 мл
(5)
1765 грн
Доставлення