Огляд на Organic India, Psyllium Whole Husk, Псиліум, 340 г

Organic India, Psyllium Whole Husk

Огляд на Organic India, Psyllium Whole Husk, Псиліум, 340 г

Organic India, Psyllium Whole Husk

Опис

Любов і свідомість у дії: Цілісні трав’яні розчини для здорового свідомого способу життя, які стійко вирощуються дрібними сімейними фермерами з використанням регенеративного органічного сільського господарства. Псилій - чудове джерело натуральних харчових волокон.Органічний Індійський цілий лушпиння Psyllium - це 98% чистого екстракту білого кольору, найвищого сорту псилію, доступного на ринку! Здорове серце Для здоров'я серця: Розчинна клітковина з таких продуктів, як псилій, є частиною раціону з низьким вмістом насиченого фа і холестерину та з високим вмістом фруктів, овочів та зернових продуктів, що містять клітковину, може зменшити ризик серцевих захворювань. Порція псилію забезпечує 3 грами 7 грамів розчинної клітковини з псиліуму, необхідної на день для досягнення такого ефекту.

Рекомендоване використання

Дорослі та діти старше 12 років:

Одна порція на день. Найкраще приймати перед або між прийомами їжі.

Спосіб застосування: Змішайте 1 столову ложку з принаймні 10 унціями води, соку або улюбленого напою. Перемішайте і негайно випийте. Якщо він занадто густий, додайте ще рідини і перемішайте. Після цього бажано випити додаткову склянку води, щоб забезпечити зволоження.

Інші інгредієнти

Органічний Індійський псиліум є фармацевтичним сортом і не містить доданого цукру, натрію, холестерину, жиру чи добавок.

Попередження

Примітка: Цей продукт слід вживати принаймні з повною склянкою рідини. Використання цього продукту без достатньої кількості рідини може спричинити задуху. Не використовуйте цей продукт, якщо у вас є проблеми з ковтанням.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
Розмір порції: 1 столова ложка (5 г)
Порцій в контейнері: 68
 Сума на порцію*% Денної вартості
Калорії18 
Загальний вуглевод4 г.1%
Харчові волокна4 г.16%
Розчинна клітковина3 г.
Нерозчинне волокно1 г.
Органічна ціла лушпиння Psyllium (лушпиння насіння) (Plantago ovata)5 г*
*Відсоткові добові норми базуються на дієті з 2000 калорій.
† Денна цінність не встановлена
Alt: Organic India, Psyllium Whole Husk, Псиліум, 340 г
(5)
1078 грн.
Доставка