Огляд на Nootropics Depot, L-Theanine Powder, L-Теанін, 500 г

Nootropics Depot, L-Theanine Powder

Огляд на Nootropics Depot, L-Theanine Powder, L-Теанін, 500 г

Nootropics Depot, L-Theanine Powder

L-теанін порошок

L-теанін вважається недієтичною амінокислотою, але він все ще може забезпечити широкий спектр потенційних переваг, якщо його додавати. Читайте наперед, щоб дізнатися більше про цей ноотроп і про те, як ви можете використовувати його для покращення пізнання.

Що таке L-теанін порошок?

Порошок L-теаніну отримують із чайної рослини Camellia sinensis. Чорний, зелений і білий чаї походять із рослини Camellia sinensis і також забезпечують склад. L-теанін — це амінокислота, але це не незамінна амінокислота або одна з найпоширеніших незамінних амінокислот, які вам, можливо, більше знайомі.

Незважаючи на те, що чай вживали протягом століть і так само довго рекламували його корисні властивості, лише в 1949 році L-теанін був виявлений як компонент зеленого чаю. L-теанін використовується в різних харчових продуктах і напоях в Японії з 1960-х років. Можливо, дивно, що L-теанін може надати умамі (пікантний) смак.

Переваги L-теаніну

Навіщо купувати порошок L-Theanine?

L-теанін — це добавка природного походження, яка отримала статус GRAS від FDA США, що означає, що ця сполука загалом визнана безпечною.

Дозування L-теаніну

Як дієтичну добавку приймайте 100 мг L-теаніну 1-2 рази на день.

Де купити L-теанін порошок

Nootropics Depot пропонує баночки по 125 г або 500 г високоякісного порошку L-теаніну. L-теанін від Nootropics Depot пройшов лабораторні випробування та підтверджено чистоту та ідентичність продукту. L-теанін отримав статус GRAS (загалом визнаний безпечним) у Сполучених Штатах.

Nootropics Depot, L-Theanine Powder, L-Теанін, 500 г
(5)
2625 грн
Доставлення