Karuna Health, Cetyl Myristoleate, Підтримка суглобів, 120 капсул

Код: 35455
Фото товару Karuna Health, Cetyl Myristoleate, Підтримка суглобів, 120 капсул
Фото складу Karuna Health, Cetyl Myristoleate, Підтримка суглобів, 120 капсул
Фото використання Karuna Health, Cetyl Myristoleate, Підтримка суглобів, 120 капсул
Основне фото товара Karuna Health, Cetyl Myristoleate, Підтримка суглобів, 120 капсул
(5)
2738 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може запропонувати природну підтримку для здоров’я суглобів, ви можете спробувати Cetyl Myristoleate від Karuna Health. Ця добавка містить цетилмірістолеат (цис-9-мірістолеат)‚ ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Підтримка суглобів 120 капсул

Karuna Health, Cetyl Myristoleate, Підтримка суглобів, 120 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може запропонувати природну підтримку для здоров’я суглобів, ви можете спробувати Cetyl Myristoleate від Karuna Health. Ця добавка містить цетилмірістолеат (цис-9-мірістолеат)‚ який є складним ефіром жирної кислоти, який зустрічається в певних типах мишей, які мають особливо здорову та пружну тканину суглобів.

Зокрема, цетилмірістолеат потенційно може сприяти змащенню суглобів і м’язів. Крім того, цис-9-мірістолеат може мати легкий протизапальний ефект через його здатність регулювати утворення простагландинів. Як наслідок, ця добавка може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легким болем або скутістю суглобів; наприклад‚ це може підтримувати оптимальний діапазон рухів у колінах.

Дві капсули цетилмірістолеату містять 550 міліграм цетилмірістолеатного комплексу, який містить змішані ефіри жирних кислот. Помітно, що цей продукт виготовлено з 11% екстракту чистого ефіру жирної кислоти, що є найвищою якістю.

Рекомендований розмір порції - дві желатинові капсули тричі на день натщесерце протягом 40 днів. Кожної пляшки із 120 капсул Cetyl Myristoleate від Karuna Health має вистачити майже на три тижні.

Офіційний сайт: http://karunahealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / комплекс цетилмірістолеату 550 мг / † зі змішаними ефірами жирних кислот: цетилмірістолеат>20% цетилмірістат>18% † % добової норми (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: желатинова капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинний)‚ діоксид кремнію. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, сої, молока, солі, цукру, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

По дві капсули тричі на день натщесерце приблизно за 30-45 хвилин до їди або безпосередньо перед їжею протягом 40 днів, потім за потреби або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Вживання алкоголю, кофеїну, шоколаду та чаю може знизити ефективність, якщо їх прийняти протягом 5 годин перед вживанням. Зберігати в сухому прохолодному місці, щільно закупоривши.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)
Karuna Health, D-1000, Вітамін D3, 90 капсул
(5)
964 грн.
Доставка
Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
(5)
2056 грн.
Доставка