Allergy Research Group, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул

Код: 35820
Фото товару Allergy Research Group, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото складу Allergy Research Group, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото використання Allergy Research Group, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
Основне фото товара Allergy Research Group, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2412 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Якщо вам важко засинати або падати вночі, можливо, ви відчуваєте нестачу мелатоніну. Мелатонін - це гормон, який природним чином виробляється в шишкоподібній залозі вашого мозку. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Allergy Research Group Мелатонін 60 капсул

Allergy Research Group, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул

Опис

Якщо вам важко засинати або падати вночі, можливо, ви відчуваєте нестачу мелатоніну. Мелатонін - це гормон, який природним чином виробляється в шишкоподібній залозі вашого мозку. Виробництво базується на циркадних ритмах, що означає, що ваш мозок виробляє менше мелатоніну, коли надворі світло, і збільшує виробництво вночі.

Дослідження показали, що ввімкнене світло після настання темряви або під час сну може призвести до того, що ваш мозок виробляє на 50% менше мелатоніну, ніж зазвичай, що означає, що ви не можете спати настільки глибоко. Хоча мелатонін відіграє певну роль у вашому циклі сну, він також бере участь у артеріальному тиску, регуляції температури тіла та в тому, як ваше тіло використовує глюкозу.

Ви не можете отримати мелатонін з їжі, тому, якщо у вас проблеми зі сном, ви можете розглянути можливість прийому добавки мелатоніну. З міркувань безпеки слід приймати лише найчистіший мелатонін. Капсули мелатоніну Allergy Research Group виробляються відповідно до найвищих можливих стандартів безпеки для забезпечення чистоти. Завдяки 20 мг мелатоніну на капсулу, капсули Melatonin від Allergy Research Group пропонують ряд переваг, якщо у вас проблеми зі сном. Мелатонін може бути корисним для полегшення:

Одна пляшка Melatonin 20 mg Vegetarian Capsules від Allergy Research Group містить місячний запас мелатоніну, якщо ви приймаєте одну капсулу щодня, як рекомендовано. Ця добавка повністю не містить алергенів і консервантів.

Allergy Research Group надає високоякісні гіпоалергенні добавки вже понад 30 років. Його унікальні добавки включають останні наукові відкриття, що робить продукти Allergy Research Group вибором багатьох лікарів та інших медичних працівників для підтримки харчування та здоров’я своїх пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Порцій в упаковці 60 Кількість на порцію: Мелатонін 20 мг Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза, целюлоза, L-лейцин. Ця поживна речовина має найвищу якість і чистоту, не містить усіх поширених алергенів (антигенів) і не містить консервантів, розріджувачів або штучних добавок.

Дозування

Рекомендації щодо застосування: як дієтична добавка‚ 1 капсула за 30 хвилин до сну‚ або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Може мати сильний седативний ефект протягом 20 хвилин після споживання. У рідкісних випадках може стимулювати сезонний афективний розлад, депресію або мати стимулюючу дію. Не рекомендується для дітей або підлітків, для тривалого застосування, або для тих, у кого в анамнезі були судомні напади. Не використовуйте під час керування транспортним засобом або іншими механізмами. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ щільно закритим.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)