Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium Complex 1000 mg/500 mg, Магній, 360 таблеток

Код: 36182
Фото товару Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium Complex 1000 mg/50...
Фото складу Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium Complex 1000 mg/50...
Фото використання Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium Complex 1000 mg/50...
Основне фото товара Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium Complex 1000 mg/50...
(5)
2507 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Target-Mins Calcium-Magnesium Complex Tablets від Country Life — це вегетаріанська добавка, яка може збільшити споживання важливого мінералу кальцію. Ця унікальна формула без пшениці може зміцнити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Магній 360 таблеток

Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium Complex 1000 mg/500 mg, Магній, 360 таблеток

Опис

Target-Mins Calcium-Magnesium Complex Tablets від Country Life — це вегетаріанська добавка, яка може збільшити споживання важливого мінералу кальцію. Ця унікальна формула без пшениці може зміцнити ваші кістки та зуби, підтримувати здорову нервову функцію та сприяти здоровому способу життя серця.

Таблетки без дріжджів, які входять до складу цієї добавки від Country Life, містять амінокислоти у вільній формі для покращення біодоступності кальцію. Дослідження показують, що більша частина кальцію зберігається у ваших кістках і зубах. Це допомагає зміцнити їх і надає структуру. Кальцій може відігравати певну роль у передачі імпульсів від однієї нервової клітини до іншої.

Кальцій бере участь у механізмі згортання крові, сприяє загоєнню ран і скороченню м’язів. Фосфор сприяє зміцненню кісток і зубів. Це може зміцнити клітинні мембрани. Фосфор також відіграє важливу роль у передачі нервових імпульсів і м’язових скороченнях, а також підвищує рівень енергії у вашому тілі. Магній бере участь у формуванні кісток і зубів. Це може викликати розслаблення м’язів і регулювати серцебиття.

Збагатіть здатність вашого тіла підтримувати міцність кісток, зубів, м’язів, нервів і серця за допомогою таблеток кальцієво-магнієвого комплексу Target-Mins від Country Life.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію % добової норми Кальцій (у вигляді кальцію гідроксиапатиту, цитрату, аспартату, альфа-кетоглутарату, лізинату)Ɨ 1‚000 мг (1г) 100% фосфору (у вигляді кальцію гідроксиапатиту)Ɨ 500 мг 50% Магній (у вигляді оксиду магнію, цитрату, тауринату, альфа-кетоглутарату, аспартату)Ɨ 500 мг 125% Інші інгредієнти: целюлоза, L-лейцин, діоксид кремнію, рослинна глазур. Ɨ Country Life завжди позначає мінерали елементарною вагою. Сертифікований без глютену. Сертифікований вегетаріанець. Кошерний. Не містить: дріжджів, пшениці, сої, молока, цукру, консервантів, штучних барвників, стеарату магнію. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають дві (2) таблетки на день. Для найкращого використання приймайте з їжею. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)
Country Life, Quercetin + D3, Кверцетин + D3, 90 капсул
(5)
1336 грн.
У наявності