RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 12.5 mg, Йод, 90 капсул

Код: 36367
Фото товару RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 12.5 mg, Йод, 90 капсул
Фото складу RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 12.5 mg, Йод, 90 капсул
Фото використання RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 12.5 mg, Йод, 90 капсул
Основне фото товара RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 12.5 mg, Йод, 90 капсул
(5)
1394 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
У кожній капсулі i-Throid від RLC Labs міститься 7,5 міліграмів йодиду з йодиду калію. Йод є мікроелементом, який має вирішальне значення для загального здоров’я організму. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

RLC Labs Inc Йод 90 капсул

RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 12.5 mg, Йод, 90 капсул

Опис

У кожній капсулі i-Throid від RLC Labs міститься 7,5 міліграмів йодиду з йодиду калію. Йод є мікроелементом, який має вирішальне значення для загального здоров’я організму. Це означає, що, незважаючи на те, що ви отримуєте йод з раціону важливо, лише невелика (слідова) кількість потрібна для належного функціонування. i-Throid забезпечує оптимальну кількість елементарного йоду в рослинній капсулі для легкого проковтування, оптимальної біодоступності та швидкого вивільнення.

Що таке йод?

Основна відповідальність йоду в організмі полягає у зв’язуванні з тирозином для створення гормонів щитовидної залози. Хоча він найвідоміший за цю роль, він також бере участь в інших важливих процесах. Наприклад, йод необхідний клітинам для перетворення їжі в енергію.

Дефіцит йоду

Організм не може виробляти йод, тому дуже важливо, щоб ви отримували достатню кількість цього мікроелементу через свій раціон. Хоча він міститься в багатьох продуктах харчування, таких як сир, йогурт, молюски та морські водорості, багато американців відчувають дефіцит йоду. Справа в тому, що якщо у вашому організмі недостатньо йоду, ви не зможете виробляти достатню кількість гормонів щитовидної залози. Якщо дефіцит не лікувати, це зрештою призведе до збільшення щитовидної залози, що проявляється як зоб.

До 1920 року дефіцит йоду був поширеним явищем у північних штатах. Саме з цієї причини північні штати Америки та більшу частину Канади називають «поясом зоба». Сьогодні, за оцінками, до 40 відсотків населення може мати дефіцит йоду.

Якщо у вас дефіцит, це може бути важко визначити. Дефіцит йоду діагностується в популяціях, а не в окремих осіб. Це робиться шляхом вимірювання кількості йоду в зразках сечі в певній популяції. Все, що нижче середнього рівня, вважається недоліком.

Дослідження йоду

Оскільки немає жодних тестів, щоб визначити, чи достатньо йоду у вашому організмі, важливо стежити за тим, скільки йоду ви отримуєте зі свого раціону. Вам не обов’язково потрібно рахувати (це, ймовірно, все одно буде неможливо), але ви повинні знати, що ви отримуєте йод із надійного джерела щодня.

RDA йоду

Рекомендована добова доза (RDA) була встановлена ​​для запобігання конкретним захворюванням і розладам, пов’язаним з дефіцитом йоду, тому вона не обов’язково є орієнтиром для оптимального дозування. Дослідження показали, що організм, ймовірно, отримає користь від щоденного споживання більшої кількості йоду, ніж RDA. Ось чому i-Throid містить 7,5 міліграмів йоду, тож ви можете бути впевнені, що отримуєте достатню кількість цього мікроелемента для підтримки оптимального здоров’я.

Офіційний сайт: http://www.rlclabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула Кількість на порцію / йод (з калію йодиду USP) 7,5 мг / 5000% йоду (з вільного йоду USP) 5 мг / 3333% калію (з калію йодиду USP) 2,5 мг / інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію ‚ стеарат магнію і хлорофілін натрію міді в рослинних (целюлозних) капсулах. Не містить кукурудзи, молочних продуктів, яєць, риби, глютену, арахісу, рису, молюсків, сої, цукру, дріжджів, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів. Зроблено в США.

Дозування

Як дієтична добавка‚ 1 капсула щодня або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Йод (Iodine)
RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 6.25 mg, Йод, 90 капсул
(5)
1089 грн.
Доставка