Life Extension, Cytokine Suppress with EGCG, Екстракт Зеленого Чаю, 30 капсул

Код: 11061
Основне фото товара Life Extension, Cytokine Suppress with EGCG, Екстракт Зеленого...
(5)
1030 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Щит потрійної дії від простих вуглеводів. Харчова добавка. Є кілька аспектів здорового рівня цукру в крові. Одним з них є глюконеогенез, або ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Екстракт Зеленого Чаю 30 капсул

Life Extension, Cytokine Suppress with EGCG, Екстракт Зеленого Чаю, 30 капсул

Опис

Є кілька аспектів здорового рівня цукру в крові. Одним з них є глюконеогенез, або те, як печінка виробляє глюкозу з різних попередників цукру. Іншим є перетворення крохмалю (наприклад, проковтнутого зерна) на глюкозу. Tri Sugar Shield містить три рослинні екстракти, які разом сприяють здоровому метаболізму глюкози.

Всі інгредієнти Tri Sugar Shield допомагають підтримувати вже здоровий рівень цукру в крові, але роблять це різними способами.

Переваги Tri Sugar Shield

Що робить екстракт висівок сорго?

 Сполуки в екстракті висівок сорго допомагають збалансувати швидкість виробництва цукру в печінці та підтримують здорову чутливість до інсуліну.

Навіщо додавати яблучний поліфенол флоридин?

Флоридин - це поліфенольна сполука, видобута з кори кореня яблуні, яка може перешкоджати всмоктуванню глюкози в кров.

Переваги шовковиці

Екстракт листя шовковиці діє на фермент альфа-глюкозидазу, який перетворює спожитий крохмаль на глюкозу. Він також підтримує транспортну сполуку GLUT4, яка переміщує глюкозу з кровотоку в клітини м’язів і печінки. Шовковиця також підвищує чутливість до інсуліну.

Є кілька аспектів здорового рівня цукру в крові: один — це глюконеогенез або те, як печінка виробляє глюкозу з різних попередників цукру. Іншим є перетворення крохмалю (наприклад, проковтнутого зерна) на глюкозу. Tri Sugar Shield складається з трьох рослинних екстрактів, які разом сприяють здоровому метаболізму глюкози: висівок сорго, листя білої шовковиці та флоридзину з яблук.

Ця трифекта підтримує збалансоване виробництво цукру в печінці, стимулює здорову чутливість до інсуліну, пригнічує ферменти, що перетравлюють цукор, і сприяє здоровому виведенню глюкози.

Екстракт висівок сорго 

Сполуки в екстракті висівок сорго допомагають збалансувати швидкість виробництва цукру в печінці, а також підтримують здорову чутливість до інсуліну. Екстракт сорго також допомагає модулювати PPAR-гамма, генний рецептор, який сприяє здоровому метаболізму глюкози. Нарешті, сорго допомагає пригнічувати фермент альфа-амілазу, який вивільняє цукор із крохмалю під час травлення.

Екстракт листя шовковиці 

Екстракт листя шовковиці діє на фермент альфа-глюкозидазу, який перетворює спожитий крохмаль на глюкозу. Він також підтримує транспортну сполуку GLUT4, яка переміщує глюкозу з кровотоку в клітини м’язів і печінки. Шовковиця також підвищує чутливість до інсуліну.

Яблучний поліфенол флоридин

Флоридин - це поліфенольна сполука, видобута з кори кореня яблуні. Доклінічні дослідження показують, що він може допомогти підтримувати вже здоровий рівень цукру в крові, націлюючись на білки-носії SGLT1 і SGLT2. Це може як перешкоджати всмоктуванню глюкози в кров, так і сприяти здоровому виведенню глюкози.

Приймайте перед їжею

Щоб отримати максимальну користь для здоров’я, приймайте Tri Sugar Shield безпосередньо перед вживанням їжі з високим вмістом вуглеводів або цукру. Зробіть свій внесок, щоб підтримувати вже здоровий рівень цукру в крові. Додайте Tri Sugar Shield до свого режиму здорового харчування вже сьогодні.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі двічі на день безпосередньо перед їжею/напоями, що містять вуглеводи або цукор, або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин, діоксид кремнію, стеаринова кислота.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Екстракт висівок сорго (Sorghum bicolor) [забезпечує 270 мг проантоціанідинів]300 мг 
Екстракт білої шовковиці (листя) [забезпечує 7,5 мг 1-дезоксиноїріміцину]150 мг 
Флоридин [з екстракту яблука (кора кореня)]50 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Зеленого Чаю (Green Tea Extract)
Галлат епігаллокатехін
Біодобавки для жінок
Біодобавки для чоловіків