InnovixLabs, Mood Probiotic Stress Management Support, Пробіотики, 60 капсул

Код: 11102
Основне фото товара InnovixLabs, Mood Probiotic Stress Management Support, Пробіот...
(4.9)
1388 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 03.05.2024, без передоплати
Підтримка настрою. На основі клінічних досліджень. Може допомогти полегшити фізичні та психологічні симптоми стресу. Може допомогти підтримати позитивний баланс настрою. Харчова добавка. Нове відкриття у пробіотичній науці Нові дослідження показують, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 794504984750
Вага: 0.13 кг

InnovixLabs Пробіотики 60 капсул

InnovixLabs, Mood Probiotic Stress Management Support, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Нове відкриття у пробіотичній науці Нові дослідження показують, що може бути зв'язок між кишковим здоров'ям і настроєм. Пробіотичні бактерії в кишечнику можуть впливати на функцію та поведінку мозку. Це називається "вісь кишка-мозок" †. Унікальні штами з клінічно вивченими перевагами:Клінічні дослідження показали, що унікальна пробіотична суміш, що використовується в пробіотику InnovixLabs Mood Probiotic, може допомогти вам:
Окремі результати можуть відрізнятися через тяжкість дисбалансу кишкових бактерій, послідовність використання продукту або якщо причини не пов'язані зі здоров'ям кишечника. Вчені виявили принаймні три механізми, які можуть допомогти пояснити сприятливий вплив пробіотиків на настрій та емоції.
1. Пробіотики можуть допомогти зменшити утворення шкідливих бактерій у кишечнику.
2. Пробіотики можуть допомогти підтримати здоровий баланс цитокінів.
3. Пробіотики можуть допомогти підтримувати здорове спілкування з нервовою системою. Час ефекту: У клінічних дослідженнях тим, хто помітив ефект, потрібен місяць регулярного застосування. Окремі результати можуть відрізнятися.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1-2 капсули на день під час їжі.

Інші інгредієнти

Картопляний крохмаль, вегетаріанська капсула (гідроксипропіл-метилцелюлоза) та стеарат магнію. Джерело: Пробіотики культивуються та інкапсулюються в Канаді. Упакований і протестований у США. Не містить: яєць, кукурудзи, риби, молюсків, горіхів дерев, арахісу, пшениці/глютену, цукру, ГМО, дріжджів, китайських інгредієнтів, штучних барвників або ароматизаторів. Інформація про алергію: Може містити сліди сої та молока, що використовуються у процесі бродіння. Виготовляється на виробництві та обробляється на спільному обладнанні, яке обробляє молочні продукти, сою та глютен. Особи, надзвичайно чутливі до цих інгредієнтів, повинні проконсультуватися з лікарем перед використанням цього продукту.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю або приймаєте будь -які інші добавки або ліки, перед використанням проконсультуйтеся з лікарем. Не рекомендується до застосування особами віком до 18 років. Якщо у вас виникли будь -які побічні реакції, припиніть використання та зверніться до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей. Умови зберігання та поводження можуть вплинути на кількість живих культур. Зберігати за рекомендованих умов. Охолодження може допомогти зберегти високу кількість бактерій. Зберігання: Зберігати в прохолодному (75 ° F або нижче), сухому місці. Уникайте впливу високої температури та/або вологи.
Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Обслуговування в контейнері: 60

Сума на порцію
%DV ‡
Суміш пробіотиків настрою
Lactobacillus helveticus Rosell-52ND
Bifidobacterium longum Rosell-175
15 мільярдів КОЕ †
‡Денна цінність не встановлена.
† Розроблено для забезпечення 15 мільярдів живих культур під час виробництва та гарантує щонайменше 3 мільярди живих культур на термін придатності.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Digestive Probiotics)