Thorne, Siliphos 90, Siliphos, 90 капсул

Код: 14139
Фото товару Thorne, Siliphos 90, Siliphos, 90 капсул
Фото складу Thorne, Siliphos 90, Siliphos, 90 капсул
Фото використання Thorne, Siliphos 90, Siliphos, 90 капсул
Основне фото товара Thorne, Siliphos 90, Siliphos, 90 капсул
(5)
2310 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 22.05.2024, без передоплати
Фітосома розторопші. Харчова добавка. ПечінкаДетокс. Не містить глютену. Силіфос поєднує флавоноїд розторопші силібін з фосфоліпідами, утворюючи добре засвоюваний комплекс. Він забезпечує захист печінки та допомагає підтримувати нормальний рівень глутатіону. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Thorne Siliphos 90 капсул

Thorne, Siliphos 90, Siliphos, 90 капсул

Опис

Силіфос поєднує флавоноїд розторопші (силібін) з фосфоліпідами, утворюючи добре засвоюваний комплекс. Він забезпечує захист печінки та допомагає підтримувати нормальний рівень глутатіону.

Розторопша містить кілька компонентів із сильною антиоксидантною активністю, які можуть захистити клітини печінки від пошкодження вільними радикалами, зміцнити мембрани клітин печінки та допомогти підтримувати вбудовану антиоксидантну систему печінки - глутатіон і супероксиддисмутазу (СОД). У численних дослідженнях силібін, що входить до складу розторопші - найактивніший флавоноїд у розторопші - використовувався для запобігання пошкодженню клітин печінки чотирихлористим вуглецем, етанолом, ацетамінофеном, токсинами грибів і бензопіреном, що виділяється автомобільними вихлопами. Siliphos від Thorne забезпечує переваги силібіну та фосфатидилхоліну в одній добре засвоюваній сполукі. Ці інгредієнти, ймовірно, забезпечують синергетичну користь, зберігаючи клітини печінки від деградації. Дослідження показують, що цей силібін-фосфатидилхоліновий комплекс забезпечує краще засвоєння порівняно зі звичайними продуктами розторопші.

Силібін, як правило, водорозчинний флавоноїд, перетворюється на жиророзчинну сполуку шляхом утворення комплексу з фосфоліпідами, такими як фосфатидилхолін, для утворення фітосоми. Препарат фітосоми сприяє кращому всмоктуванню цього захисного для печінки флавоноїду в клітинних мембранах печінки.

Було показано, що силімарин допомагає підтримувати нормальну запальну реакцію печінки на токсичні для печінки сполуки. З трьох флавоноїдів, що входять до складу силімарину, переважає силібін, який є найбільш біологічно активним із трьох.

Фосфатидилхолін є не просто пасивним «носієм» активного флавоноїду силібіну, але сам по собі є активним інгредієнтом із задокументованою ефективністю для зміцнення здоров’я печінки. Силібін захищає печінку завдяки своїй значній антиоксидантній активності, тоді як фосфатидилхолін допомагає відновлювати та замінювати клітинні мембрани печінки.

Використання

Приймайте по 1 капсулі два-три рази на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, лейцин.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
Одна капсула містить:
Silybin Phytosome (екстракт силібуму маріанум (плоди) / фосфоліпідний комплекс із соняшника)180 мг
Денна норма (DV) не встановлена. Цей продукт використовує силібінову фітосому Indena SpA (Siliphos).
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)