Pure Encapsulations, Zinc 30 mg, Цинк пиколинат 30 мг, 60 капсул

Код: 19300
Основне фото товара Pure Encapsulations, Zinc 30 mg, Цинк пиколинат 30 мг, 60 капсул
(5)
1549 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Цинк є важливим мінералом, який відіграє величезну роль практично у всіх системах вашого організму. Це позитивно впливає на вашу імунну систему, клітини, шкіру та сполучні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.07 кг

Pure Encapsulations Цинк пиколинат 30 мг 60 капсул

Pure Encapsulations, Zinc 30 mg, Цинк пиколинат 30 мг, 60 капсул

Цинк є важливим мінералом, який відіграє величезну роль практично у всіх системах вашого організму. Це позитивно впливає на вашу імунну систему, клітини, шкіру та сполучні тканини. Якщо у вас недостатньо цинку, ці системи можуть не функціонувати належним чином.

Дефіцит цинку може бути викликаний тим, що він не їсть достатньо продуктів, що містять цинк. Насіння кунжуту, гарбузове насіння та йогурт. Наявність кишкового розладу, який заважає правильному засвоєнню поживних речовин, наприклад хронічна діарея, хвороба Крона або синдром подразненого кишечника (СРК), також може призвести до дефіциту цинку.

Ви можете підвищити свій рівень цинку, вживаючи продукти, які багаті на цей мінерал, або можете приймати харчові добавки. Крім поліпшення загального самопочуття, збільшення споживання цинку може також сприяти здоровому зору, допомагає зменшити симптоми шкірних проблем, таких як легкі прищі та ПМС, і в водночас полегшити незначні болі в суглобах і скутість.

Цинк 30 від - це зручна добавка, яку можна приймати для підвищення рівня цинку. (у формі аскорбілпальмітату) для підтримки підвищеної абсорбції цинку.

Pure Encapsulation прагне розробляти та виробляти високоякісні гіпоалергенні харчові добавки. Контроль якості в процесі розробки та виробництва має першорядне значення. Всі продукти Pure Encapsulation виготовлені з найбільш біодоступних інгредієнтів.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA).Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. будь-яких інших продуктів під час вагітності, або якщо у вас є серйозне захворювання.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк (Zinc)
Biotics Research, Zn-Zyme Forte, Цинк 25 мг, 100 таблеток
(5)
1279 грн.
Доставка
Цинк 30 мг
Добавки для підтримки Імунитету