Life Extension, Keto Brain & Body Boost, Кетони, 400 г

Код: 19616
Основне фото товара Life Extension, Keto Brain & Body Boost, Кетони, 400 г
(5)
Паливо для вашого розуму та м’язів. Харчова добавка. Сертифікат LE без ГМО. Вегетаріанська. Не містить глютену. Кетони - це органічні сполуки, які ваше тіло створює шляхом розщеплення жиру. Але ви можете ще...
Вага: 0.56 кг

Life Extension Кетони 400 г

Life Extension, Keto Brain & Body Boost, Кетони, 400 г

Опис

Кетони - це органічні сполуки, які ваше тіло створює шляхом розщеплення жиру. Але ви можете отримати кетони, не замінюючи вуглеводи жиром. Біоактивний кетон β-гідроксибутират забезпечує енергетичний субстрат, який ваш мозок і тіло можуть ефективно спалювати, тому вам не потрібно вживати велику кількість жиру під час низькокалорійної дієти або режиму голодування.

Кетони - це органічні сполуки, які ваше тіло може спалювати для отримання енергії замість вуглеводів.

Переваги Keto Brain and Body Boost

Переваги без жиру

Голодування та низькокалорійні дієти мають широку користь для здоров’я. Однією з таких програм є «кето» дієта, яка замінює вуглеводи жиром як основним джерелом палива для вашого тіла. Але довгострокова дієта з високим вмістом жиру є нездоровою з ряду добре встановлених причин. Ця формула дає вам енергію кетонів, що стимулює розум і м’язи, без споживання жиру.

Голодування та низькокалорійні дієти мають широку користь для здоров’я. Однією з таких програм є «кето» дієта, яка замінює вуглеводи жиром як основним джерелом палива для вашого тіла. Це активує метаболічний процес, званий кетогенезом, який змінює паливні переваги вашого організму з рівня цукру (глюкози) в крові на жир. Але довгострокова дієта з високим вмістом жиру є нездоровою з ряду добре встановлених причин.

Біоактивний кетон β-гідроксибутират

Коли ваше тіло не отримує достатньо вуглеводів з раціону, воно перетворюється на жир як джерело енергії. Він створює кетони з цього жиру, які може спалювати для отримання енергії, сприяючи як фізичній, так і розумовій працездатності.

У плацебо-контрольованому дослідженні вищі рівні кетонів у плазмі асоціювалися з покращенням когнітивних функцій у літніх людей порівняно з плацебо. А кетони живлять м’язову та когнітивну функцію, не підвищуючи рівень цукру в крові.

Але ви можете отримати кетони, не замінюючи всі вуглеводи в їжі на жир. Біоактивний кетон β-гідроксибутират забезпечує енергетичний субстрат, який ваш мозок і тіло можуть ефективно спалювати, тому вам не потрібно вживати велику кількість жиру під час низькокалорійної дієти або режиму голодування.

Мангіферін з екстракту манго

Мангіферин - це рослинна сполука, яка міститься в кількох рослинах, включаючи манго. Мангіферин сприяє кетогенезу,

обнадійливе підвищення рівня кетонів у плазмі. У рандомізованому клінічному дослідженні 150 мг мангіферину на день протягом 12 тижнів викликали підвищення рівня кетонових тіл у сироватці крові. Також сприятливо вплинули на рівень ліпідів у крові.

Стійкий до травлення крохмаль FiberSmart

Нарешті, Keto Brain and Body Boost забезпечує форму вуглеводів (крохмалю), яка не легко перетравлюється та всмоктується в тонкому кишечнику, тому не підвищує рівень глюкози в крові. Замість цього він повільно ферментується бактеріями в товстому кишечнику, щоб сприяти здоров’ю кишечника. Стійкий крохмаль має багато переваг для здоров’я. Клінічні дослідження показують, що він може підтримувати виробництво кетонів і викликати дуже низьку глікемічний відповідь. Цей тип крохмалю також може сприяти відчуттю ситості.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Змішайте одну (1) мірну ложку з 8-10 унціями води один раз на день, натщесерце або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Ароматизатор, яблучна кислота, лимонна кислота, силікат кальцію, діоксид кремнію, екстракт стевії, мальтодекстрин, барвник бурякового соку, хлорид натрію, екстракт куркуми.
Склад:
Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 30 грамів)
Кількість порцій в контейнері: близько 14
 Сума на порцію% добової норми
Калорії 60 
Загальний вміст вуглеводів 18 років  
Харчові волокна18 років 64%†
Кальцій [кальцій R-3-гідроксимасляної кислоти]1000 мг 77%
Магній [як магній R-3-гідроксимасляної кислоти]120 мг29%
DB-гідроксибутират [як кальцій R-3-гідроксимасляної кислоти, магній R-3-гідроксимасляної кислоти]6 років 
Мангіферин [з манго (листя)]150 мг  
FiberSmart Resistant Starch [з маніока (корінь)]20 років  
Денна цінність не встановлена.†Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Кето дієта