Life Extension, Optimized Tryptophan Plus, L-Триптофан, 90 капсул

Код: 20544
Основне фото товара Life Extension, Optimized Tryptophan Plus, L-Триптофан, 90 капсул
(5)
1156 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 10.05.2024, без передоплати
Без глютену. Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified. Покращення сну й зниження рівня стресу. Дієтична добавка. Брак сну може викликати стрес, а стрес може призводити до поганого сну. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Life Extension L-Триптофан 90 капсул

Life Extension, Optimized Tryptophan Plus, L-Триптофан, 90 капсул

Опис

Брак сну може викликати стрес, а стрес може призводити до поганого сну. Розірвіть це коло й підтримайте здоровий сон завдяки добавці «Оптимізований триптофан плюс». Вона містить 1000 мг L-триптофану, який пройшов суворі виробничі процеси для забезпечення високої якості та чистоти.

«Оптимізований триптофан плюс» підтримує здорові фази сну й допомагає знизити біологічну реакцію на стрес. Переваги добавки «Оптимізований триптофан плюс» Підтримує здоровий сон і настрій завдяки збереженню нормальних рівнів триптофану Допомагає знизити біологічну реакцію на стрес Забезпечує відчуття насичення для нормальної корекції ваги Містить поживні речовини, які сприяють здоровій активності триптофану

Переваги добавки «Оптимізований триптофан плюс»

Що таке триптофан?

Він міститься не тільки в індичці: L-триптофан — це незамінна амінокислота, яка покращує сон, підтримує гарний настрій і сприяє нормальній реакції на стрес.Навіщо ми додали екстракт хмелю?

Сполуки хмелю допомагають захистити ДНК від пошкодження, підтримують нормальну роботу клітин і можуть навіть допомогти усунути припливи, пов’язані з менопаузою.

Підтримка сну, стресу й корекції ваги

Багато людей чули про триптофан тільки під час обіду на День подяки. Однак ця незамінна амінокислота не тільки робить вас сонливими після споживання великої кількості їжі. Наша добавка «Оптимізований триптофан плюс» містить 1000 мг L-триптофану в 1 порції, тому підтримує здоровий сон, допомагає зменшити нашу біологічну реакцію на стрес і навіть забезпечує відчуття насичення, допомагаючи підтримувати нормальну вагу.

«Оптимізований триптофан плюс» виготовлено з високоякісного L-триптофану, а також поживних речовин, як-от лізину, нікотинаміду та інших, що допомагають підтримувати здорову активність триптофану в організмі.

Більше фактів про «Оптимізований триптофан плюс»

Серотонін — це нейромедіатор у головному мозку, який пов’язують із добрим гумором і спокійним сном. Вашому організму необхідна незамінна амінокислота триптофан для вироблення та підтримання нормального рівня серотоніну. Проте організм не може самостійно виробляти триптофан.

Сон, реакція на стрес і насичення

Дослідження показують, що триптофан сприяє нормалізації сну та настрою. Він також сприяє здоровій реакції організму на стрес. Крім того, триптофан і серотонін можуть підтримувати відчуття насичення.

Доповнення L-триптофану унікальними поживними речовинами

«Оптимізований триптофан плюс» забезпечує 1000 мг L-триптофану в 1 порції. Наш L-триптофан пройшов суворі виробничі процеси для забезпечення високої якості та чистоти.

У цьому засобі також містяться лізин, нікотинамід і екстракти хмелю й розмарину, які можуть посилювати користь триптофану для організму.

Використання

Перед використанням прочитайте всю інформацію на етикетці та неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте до трьох (3) капсул за один раз перед сном чи одну капсулу натщесерце перед кожною їдою або згідно з рекомендаціями лікаря. Для максимально засвоєння приймайте з невеликою кількістю вуглеводів, наприклад із розбавленим соком. Рекомендується приймати окремо від білків або амінокислот.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію, мальтодекстрин, модифікований харчовий крохмаль.

Поживна цінність
Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 30
 Кількість в 1 порції% від добової норми:
Ніацин (у вигляді нікотинаміду)66 мг•413 %
L-триптофан1000 мг 
L-лізин (з гідрохлориду L-лізину)250 мг 
Запатентована суміш «Триптофан плюс»Стандартизований екстракт хмелю Perluxan (шишки), стандартизований екстракт розмарину (листя)285 мг 
 Добову норму не визначено.• NE (ніациновий еквівалент).
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Триптофан (L-Tryptophan)