CR, Annatto Tocotrienols, Токотрієноли, 60 капсул

Код: 24808
Основне фото товара CR, Annatto Tocotrienols, Токотрієноли, 60 капсул
(5)
1896 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Вітамін Е з токотрієнолів Аннато забезпечує підтримку здоров'я мозкуAnnatto Tocotrienols 125mg від Cardiovascular Research – це дієтична добавка, яка містить біодоступні токотрієноли з екстрактів чистих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 696859132070
Вага: 0.45 кг

CR Токотрієноли 60 капсул

CR, Annatto Tocotrienols, Токотрієноли, 60 капсул

Вітамін Е з токотрієнолів Аннато забезпечує підтримку здоров'я мозку

Annatto Tocotrienols 125mg від Cardiovascular Research – це дієтична добавка, яка містить біодоступні токотрієноли з екстрактів чистих рослин аннато тропічного лісу за допомогою методу екстракції без розчинників. Виявлено, що ця форма вітаміну Е, яку часто ігнорують, сприяє підтримці артерій, підтримує рівень гомоцистеїну вже в межах норми та підтримує функцію мозку, кісток і клітин.

Вітамін Е, з якого отримують токотрієноли, складається з восьми різних сполук, половина з яких є найпоширенішими токоферолами, а інші сполуки відомі як токотрієноли. Ця добавка містить 90% дельта-токотрієнолів і 10% гамма-токотрієнолів для потенційних природних переваг для здоров’я, включаючи підтримку здоров’я мозку.

Аннато походить від дерева ахіот, яке є корінним місцем у тропічних лісах Латинської та Південної Америки. Його часто використовують корінні народи як барвник, колір якого може бути від яскраво-жовтого до насиченого помаранчевого, а також як інгредієнт латинської їжі та трав’яних звичаїв.

Аннато токотрієноли 125 мг Детальна інформація про продукт

Якщо вам потрібна підтримка здоров’я мозку у вигляді харчової добавки з вітаміном Е, замовляйте Аннато токотрієноли 125 мг у Cardiovascular Research тут. Відчуйте, як це може вплинути на ваше здоров’я!

Продукти професійного рівня відповідають найсуворішим стандартам чистоти та ефективності та використовують найвищі доступні інгредієнти.Факти про харчову цінність

Факти про доповнення:1 м'яка капсула містить: токотрієнолів 125 мг ---(якDeltaGold, що містить 90% дельта-токотрієнолів і 10% гамма-токотрієнолів)Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, вода.Не містить: глютену, казеїну.DeltaGold є зареєстрованою торговою маркою American River Nutrition, Inc.

Рекомендоване застосування:Дорослі: в якості харчової добавки приймайте по 1 м’якій капсулі на день під час вечері або за вказівкою лікаря.

Попередження:якщо ви вагітні або годуєте груддю, проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Токотрієноли (Tocotrienols)