Plant-Based Multivitamin, Мультивітаміни, 90 капсул

Код: 25089
Основне фото товара Plant-Based Multivitamin, Мультивітаміни, 90 капсул
(5)
1322 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без GMO LE. Поживні речовини, отримані з рослин, плюс мінерали. Харчова добавка. Ваше тіло потребує поживних речовин із фруктів і овочів, щоб зберегти ваше здоровя, але ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.14 кг

Life Extension Мультивітаміни 90 капсул

Plant-Based Multivitamin, Мультивітаміни, 90 капсул

Опис

Ваше тіло потребує поживних речовин із фруктів і овочів, щоб зберегти ваше здоров’я, але не завжди легко з’їсти їх достатньо. Наш рослинний мультивітамін допоможе вам заповнити ці харчові прогалини, пропонуючи здорову дозу вітамінів, мінералів і 13 порошків і екстрактів рослинного походження, які забезпечують поживні речовини, необхідні вашому організму, від А до Е.

Здоров’я починається з правильних поживних речовин. Наша формула поєднує мінерали та вітаміни рослинного походження з екологічно чистих джерел.

Переваги полівітамінів на рослинній основі:

Наш вітамін D3 без ГМО походить із водоростей (а не тварин! )

Як і решта поживних речовин у нашому рослинному полівітаміні, цей вітамін D3 також чудово підходить для вегетаріанців, оскільки його отримують не з тваринного походження, а з водоростей! Чому саме водорості? Інші рослинні джерела, такі як гриби, багаті вітаміном D2. Дослідження показали, що вітамін D3 ефективніше підтримує рівень 25-гідроксивітаміну D (основна циркулююча форма вітаміну D у вашій крові), ніж вітамін D2.

Деталі продукту

Ви шукаєте вегетаріанські полівітаміни? Не дивіться далі! Наш рослинний мультивітамін був створений для людей, які дотримуються вегетаріанської та веганської дієти. Ми поєднали здорову дозу мінералів із екологічно чистими вітамінами рослинного походження, щоб забезпечити поживними речовинами, необхідними вашому організму, щоб зберегти ваше здоров’я без шкоди для вибору їжі.

Вітаміни

Допоможіть своєму тілу підтримувати своє здоров’я, споживаючи достатню кількість корисних для здоров’я поживних речовин, які містяться у фруктах і овочах. Найкраща частина? Наші мультивітаміни на рослинній основі містять вітаміни рослинного походження з екологічно чистих джерел, які забезпечують 100% добової норми вітамінів.

Вітамін А — ця поживна речовина підтримує зір, здоровий поділ клітин і навіть здорову імунну відповідь. Ми додали форму вітаміну А, отриману зі змішаних каротиноїдів із екстракту (фруктів) африканської олійної пальми, бета-каротин. Плоди африканської олійної пальми містять багато каротиноїдів, включаючи альфа-каротин і бета-каротин.

Вітамін С — цей вітамін вважається поглиначем вільних радикалів і забезпечує захист від окислювального стресу, тому він пов’язаний зі здоров’ям імунної системи. Ваш організм також використовує вітамін С для виробництва колагену та здоров’я сполучної тканини артеріальних стінок, шкіри, кісток і зубів. Ми додали вітамін С з екстракту плодів амли, який є одним із найбагатших джерел вітаміну С рослинного походження.

Вітамін D3 — Вітамін D необхідний для підтримки когнітивного здоров’я та продуктивності. Він також має вирішальне значення для підтримки засвоєння кальцію кістковою матрицею, сприяючи міцним і здоровим кісткам і зубам. Вітамін D також бере участь у здоров’ї серця та підтримці вже нормального артеріального тиску.

Вітамін Е. Вітамін Е відомий тим, що забезпечує антиоксидантний захист і сприяє здоровій запальній реакції, що має вирішальне значення для здоров’я серця, мозку та імунітету. Ми додали d-альфа-токоферол із соняшнику. Це несинтетична форма вітаміну Е з високою біодоступністю для максимальної користі для здоров’я всього організму.

B-Complex — вітаміни групи B допомагають підтримувати метаболізм молодості. Вони допомагають вашому тілу вивільнити енергію, що зберігається в їжі, яку ви їсте, для підтримки багатьох біологічних процесів, які підтримують ваше здоров’я. Але існує більше ніж один «вітамін В». І оскільки вони залежать від метаболізму, вітаміни групи В працюють разом для підтримки загального здоров’я. Наша формула містить комплекс В з паростків кіноа. І ми додали додаткові біодоступні форми вітамінів групи В, такі як 5'-фосфат рибофлавіну, фолієву кислоту у формі L-5-метилтетрагідрофолату кальцію та метилкобаламін для максимальної користі групи В.

корисні копалини

Полівітаміни не є повними без мінералів та інших поживних речовин, необхідних для здорового життя. Наш рослинний полівітамін містить 150 мкг йоду, 11 мг цинку, 55 мкг селену, а також такі мікроелементи, як марганець, хром і молібден.

Магній. Магній є допоміжною молекулою або кофактором у сотнях ферментних систем, які підтримують різні біологічні процеси в організмі. Це допомагає підтримувати синтез білка, роботу м’язів і нервів, а також підтримувати вже здоровий рівень цукру в крові та артеріальний тиск. Ми використовуємо оксид магнію, форму магнію з високим вмістом елементарного магнію.

Цинк — це важливий мікроелемент, який ваше тіло використовує для клітинного метаболізму та здорової імунної функції. Прийом полівітамінів, а також дотримання здорової дієти повинні дати вам всю необхідну кількість цинку.

Селен — селен підтримує здоров’я серця та мозку, сприяє здоровій запальній та імунній відповіді та підтримує довголіття. Це також допомагає гасити активність вільних радикалів. Селен у наших полівітамінах походить із селенових дріжджів. Показано, що ця форма селену підвищує активність спеціалізованих білків, які відіграють важливу роль у захисті клітин від окислювального стресу.

Їжте свої фрукти та овочі!

Наш мультивітамін містить фітонутрієнти, еквівалентні трьом порціям овочів і двом порціям фруктів.

Кожен повинен отримувати максимальну користь від своїх полівітамінів. І тепер вам не потрібно йти на компроміс у виборі їжі. Наш рослинний мультивітамін доповнює вашу рослинну дієту!

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте три (3) капсули щодня з їжею або за рекомендацією лікаря.

Склад

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин, крохмаль тапіоки, діоксид кремнію, рослинний стеарат, пальмовий олеїн, аравійська камедь, тригліцериди середнього ланцюга, гідроксипропілцелюлоза.

Склад:
Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції: % добової норми
Вітамін А [у вигляді змішаних каротиноїдів з екстракту африканської олійної пальми (плодів), бета-каротин]900 мкг^100%
Вітамін С [з екстракту амли (фруктів)]90 мг100%
Вітамін D3 [як холекальциферол з водоростей]25 мкг125%
Вітамін Е [як D-альфа-токоферол з соняшника]15 мг100%
Тіамін [вітамін B1 з Chenopodium quinoa (паростки)]1,2 мг100%
Рибофлавін [вітамін В2 у вигляді 5'-фосфату рибофлавіну, рибофлавін з Chenopodium quinoa (паростки)]3,25 мг250%
Ніацин [з Chenopodium quinoa (паростки)]16 мг100%
Вітамін B6 [у вигляді піридоксаль-5'-фосфату, піридоксину з Chenopodium quinoa (паростки)]4,25 мг250%
Фолат [як фолат з Chenopodium quinoa (паростки), L-5-метилтетрагідрофолат кальцієвої солі]400 мкгº100%
Вітамін B12 [у вигляді метилкобаламіну, кобаламіну з Chenopodium quinoa (паростки)]6 мкг250%
Біотин [з Chenopodium quinoa (паростки)]30 мкг100%
Пантотенова кислота [з Chenopodium quinoa (паростки)]5 мг100%
Йод [йодид калію]150 мкг100%
Магній [як оксид магнію]50 мг12%
Цинк [цитрат цинку]11 мг100%
Селен [як дріжджі з високим вмістом селену]55 мкг100%
Марганець [цитрат марганцю]2,3 мг100%
Хром [як хрому нікотинат гліцинат]35 мкг100%
Молібден [у вигляді молібдену гліцинату]45 мкг100%
Харчовий комплекс[Chenopodium quinoa (паростки), амла (фрукти), цибуля (цибулина) (забезпечує 22 мг флавоноїдів), виноград (насіння) (забезпечує 60 мг проантоціанідинів), брокколі (повітряні), африканська олійна пальма (фрукти), бузина європейська (фрукти), ожина (фрукти), черешня (плоди), журавлина (фрукти), слива (плоди), хурма (плоди), (екстракти та порошки)]1400 мг
Денна цінність не встановлена.^RAE (еквівалент активності ретинолу), ºDFE (еквіваленти харчової фолієвої кислоти). NE (еквіваленти ніацину).
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2583 грн
Доставлення