Life Extension, Tart Cherry with CherryPURE, Екстракт вишні, 60 капсул

Код: 26361
Основне фото товара Life Extension, Tart Cherry with CherryPURE, Екстракт вишні, 6...
(5)
965 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без GMO LE. Підтримка відновлення м’язів і вправ. Харчова добавка. Вишні наповнені антоціанами, потужними антиоксидантами, які забезпечують багато переваг для здоров’я, зокрема сприяють швидкому відновленню м’язів. Додавання ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Life Extension Екстракт вишні 60 капсул

Life Extension, Tart Cherry with CherryPURE, Екстракт вишні, 60 капсул

Опис

Вишні наповнені антоціанами, потужними антиоксидантами, які забезпечують багато переваг для здоров’я, зокрема сприяють швидкому відновленню м’язів. Додавання цього до вашого режиму після тренування сприяє швидшому звільненню від незначного дискомфорту та скутості, які можуть виникнути під час вправ. Сприяючи здоровому кровотоку, ця формула також підтримує ефективність фізичних вправ.

Антоціани мають антиоксидантні властивості та забезпечують потужну підтримку здоров’я та функціонування серцево-судинної системи.

Терпка вишня з перевагами CherryPURE 

Більше фактів про терпку вишню з CherryPURE

Молекули антоціану надають чорниці, малині, чорниці та вишні темну пігментацію. Антоціани є потужними антиоксидантними сполуками з широким спектром корисних властивостей, особливо для ваших м’язів, забезпечуючи швидке полегшення від незначного дискомфорту та скутості, які можуть виникнути після фізичних вправ. А ще в терпкій вишні дуже високий вміст антоціанів.

Підтримка виконання вправ

Антоціани підтримують ефективність фізичних вправ, сприяючи здоровому кровотоку та роботі судин, підтримуючи метаболічні шляхи та пригнічуючи втому периферичних м’язів. У рандомізованому контрольованому дослідженні 20 молодих жінок вживали концентрат терпкого вишневого соку або плацебо протягом восьми днів. На четвертий день учасники дослідження виконували суворий режим фізичних вправ. Серед учасників, які приймали терпку вишню, біль у м’язах була обмеженою, а відновлення заохочувалося протягом 72 годин після вправ порівняно з тими, хто приймав плацебо. Подібні результати спостерігалися під час випробування терпкої вишні на напівпрофесійних футболістах-чоловіках.

Відновлення м’язів після тренувань у клінічних дослідженнях

У рандомізованому контрольованому дослідженні споживання терпкого вишневого соку двічі на день протягом семи днів забезпечувало значне полегшення м’язового дискомфорту після напруженого бігу на довгі дистанції порівняно з плацебо.

В іншому рандомізованому плацебо-контрольованому дослідженні втрата сили після тренування становила 22% при прийомі плацебо порівняно з лише 4% при прийомі терпкого вишневого соку.

Відновлення для марафонців

Марафонці, які отримували терпкий вишневий сік протягом п’яти днів перед забігом, у день забігу та протягом двох днів після забігу, відчули значно швидше відновлення ізометричної сили та м’язової функції порівняно з групою плацебо.

Незалежно від того, чи ви бігун-марафонець, чи просто тренуєтеся, щоб підтримувати форму, Tart Cherry with CherryPURE є чудовим доповненням до вашого режиму після тренування.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу один або два рази на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію:% добової норми
CherryPURE порошок вишні (терпка вишня) (шкірка) [забезпечує антоціани]480 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт вишні (Tart Cherry)