Life Extension, Mega Green Tea Extract, Екстракт Зеленого Чаю, 100 капсул

Код: 27496
Основне фото товара Life Extension, Mega Green Tea Extract, Екстракт Зеленого Чаю,...
(5)
1046 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.05.2024, без передоплати
98% поліфенолів . Без GMO LE . Концентрований поліфенольний екстракт один на день. Харчова добавка. Зелений чай (Camellia sinensis) містить корисні для здоров’я поліфенольні сполуки, такі як епігалокатехін-3-галлат (EGCG), потужний фітонутрієнт, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.14 кг

Life Extension Екстракт Зеленого Чаю 100 капсул

Life Extension, Mega Green Tea Extract, Екстракт Зеленого Чаю, 100 капсул

Опис

Зелений чай (Camellia sinensis) містить корисні для здоров’я поліфенольні сполуки, такі як епігалокатехін-3-галлат (EGCG), потужний фітонутрієнт, що запобігає старінню, який є предметом значних наукових досліджень. Наш екстракт Mega Green Tea містить більше цих потужних сполук, ніж еквівалент кількох чашок зеленого чаю в добавці з легким вмістом кофеїну.

Кожна капсула Mega Green Tea Extract містить 725 мг екстракту зеленого чаю, стандартизованого до 98 відсотків поліфенолів.

Переваги екстракту мегазеленого чаю з легким вмістом кофеїну 

Зелений чай насичений рослинними сполуками, які називаються поліфенолами, найбільш добре охарактеризованим з яких є EGCG. EGCG володіє багатими корисними для здоров'я властивостями. Він підтримує здорове відтворення клітин, метаболічну функцію та серцево-судинну систему. EGCG також допомагає захистити здоров’я мозку, покращує функцію імунної системи та допомагає підтримувати здорову вагу.

Багатий поліфенолами та іншими фітонутрієнтами 

Середня чашка зеленого чаю містить приблизно від 150 мг до 300 мг поліфенолів. Кожна капсула цієї добавки містить 725 мг екстракту зеленого чаю, стандартизованого до 98 відсотків поліфенолів. Це означає, що вам доведеться випити приблизно 3 чашки зеленого чаю, щоб отримати таку ж кількість поліфенолів, як одна капсула нашого екстракту Mega Green Tea.

Користь зеленого чаю для здоров'я 

Захищає від окислення: вживання зеленого чаю підвищує захист організму від окисного стресу. Поліфеноли зеленого чаю здатні безпосередньо нейтралізувати руйнівні вільні радикали, а також вважають, що вони підвищують внутрішній захист організму від руйнівних вільних радикалів. Також було показано, що вони пригнічують окислювальний стрес.

Підтримка здоров'я клітин: зелений чай підтримує здорове розмноження клітин. Фактично, поліфенол зеленого чаю EGCG має надзвичайно широкий спектр переваг для клітинного здоров’я, надаючи позитивний вплив на здоров’я мітохондрій, внутрішньоклітинні сигнальні шляхи, внутрішньоклітинні месенджери, фактори транскрипції, здорову експресію генів тощо.

Контроль рівня холестерину: зелений чай, екстракти зеленого чаю та EGCG можуть допомогти підтримувати вже здорові рівні холестерину в крові, ЛПНЩ і тригліцеридів.

Нейрозахист і метаболічний здоров'я: зелений чай і його поліфеноли, включаючи EGCG, допомагають захистити нервові клітини та нервову функцію, як було показано, допомагають зберегти здоровий метаболізм і допомагають підтримувати вже здоровий рівень глюкози.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймати одну (1) капсулу в день без їжі або за рекомендацією лікаря.

Кожна порція містить приблизно 25 мг кофеїну (кількість міститься в 2/3 склянки завареного зеленого чаю). 

Ботанічний екстракт екстракту зеленого чаю Mega Green Tea Extract був сконцентрований і подвійно стандартизований для забезпечення найвищої якості, консистенції та біологічної активності. 

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), стеаринова кислота, рисове борошно, діоксид кремнію.

У кожній порції міститься приблизно 25 мг кофеїну (кількість, що міститься у 2/3 чашки завареного чаю).

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Екстракт зеленого чаю (листя) [станд. до 98% поліфенолів, 45% EGCG]725 мг 
Денна цінність не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Зеленого Чаю (Green Tea Extract)