Life Extension, Ageless Cell, Клітинне здоров'я, 30 капсул

Код: 30154
Фото товару Life Extension, Ageless Cell, Клітинне здоров'я, 30 капсул
Фото складу Life Extension, Ageless Cell, Клітинне здоров'я, 30 капсул
Фото використання Life Extension, Ageless Cell, Клітинне здоров'я, 30 капсул
Основне фото товара Life Extension, Ageless Cell, Клітинне здоров'я, 30 капсул
1410 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.09.2024, без передоплати
Інтелектуально створений активний захист. Сертифікат LE без ГМО. Науково розроблено LifeExtension. Харчова добавка. Наш GEROPROTECT Ageless Cell використовує поживні речовини, що запобігають старінню, визначені штучним інтелектом, щоб допомогти омолодити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Life Extension Клітинне здоров'я 30 капсул

Life Extension, Ageless Cell, Клітинне здоров'я, 30 капсул

Опис

Наш GEROPROTECT Ageless Cell використовує поживні речовини, що запобігають старінню, визначені штучним інтелектом, щоб допомогти омолодити майже старіючі клітини та сприяти клітинному омолодженню та енергії. ОглядAgeless Cell — перша добавка в нашій лінії GEROPROTECT. Це нова формула, розроблена для пригнічення клітинного старіння, природної частини процесу старіння, коли клітини більше не функціонують оптимально. Ageless Cell допомагає омолодити майже старіючі клітини та стимулює здоровий процес організму для боротьби зі старіючими. GEROPROTECT Ageless Cell був розроблений партнерством між Life Extension та Insilico Medicine, Inc. GEROPROTECT Ageless Cell ПеревагиЩо таке клітинне старіння? Клітинне старіння є природною частиною процесу старіння. Коли раніше здорові клітини старіють, вони більше не функціонують оптимально. Деякі з факторів, які змушують нас «почуватися старими», можна пояснити впливом клітинного старіння. Таким чином, гальмуючи цю природну частину старіння на клітинному рівні, Ageless Cell підтримує функцію молодості клітин. Деталі продукту Коли ми боремося зі старінням клітин, ми робимо свій внесок у стимулювання виробництва клітинної енергії, сприяння життєдіяльності органів, підтримку здорової запальної реакції тощо. Таким чином, гальмуючи цю природну частину старіння на клітинному рівні, Ageless Cell підтримує функцію молодості клітин. Повертаємо час назад Формула Ageless Cell була створена завдяки партнерству з компанією Insilico Medicine, Inc., медичною технологічною компанією, яка створила базу даних із понад 200 геропротекторів, які, за прогнозами, подовжують тривалість життя, деякі з яких, як було показано, подовжують тривалість життя до -клінічні моделі. Потім власний алгоритм, заснований на обчислювальних техніках штучного інтелекту, оцінив вплив цих сполук на шляхи, пов’язані з нормальним старінням. Без ШІ Insilico цей процес міг би тривати десятиліттями. Комп’ютеризований аналіз штучного інтелекту Insilico Medicine визначив N-ацетил-L-цистеїн (NAC), потужний поліфенол зеленого чаю EGCG, гамма-токотрієнол і мірицетин, природний антиоксидант, що міститься в ягодах, фруктах і травах, як потужні поживні речовини «геропротектора», які можуть допомагають захистити організм від наслідків клітинного старіння. Потім ці сполуки були науково перевірені та продемонстрували ефективність у пригніченні ознак клітинного старіння. Перші в нашій лінії GEROPROTECT Потім ми об’єднали ці інноваційні геропротекторні інгредієнти в єдину формулу під назвою Ageless Cell. Це перший у нашій лінійці продуктів GEROPROTECT, який містить різноманітні інноваційні формули, розроблені, щоб допомогти вашому тілу впоратися з природними наслідками процесу старіння. Ageless Cell — це клітинна добавка для довголіття, на яку ви так довго чекали.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня з їжею або без їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Тригліцериди середнього ланцюга, желатин, гліцерин, бджолиний віск, пальмова олія, очищена вода, соняшниковий лецитин, слюда, оксид заліза.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін Е (як D-альфа-токоферол)13,4 мг 89%
N-ацетил-L-цистеїн450 мг
Екстракт зеленого чаю без кофеїну (лист) [станд. до 45% EGCG]223 мг
Міріцетин [з екстракту Myrica cerifera (кора та лист)]50 мг
Гамма-токотрієнол (з природного комплексу токотрієнол/токоферол)25 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітинне здоров'я (Cellular Health)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності