Life Extension, Melatonin IR/XR, Мелатонін, 60 капсул

Код: 30344
Фото товару Life Extension, Melatonin IR/XR, Мелатонін, 60 капсул
Фото складу Life Extension, Melatonin IR/XR, Мелатонін, 60 капсул
Фото використання Life Extension, Melatonin IR/XR, Мелатонін, 60 капсул
Основне фото товара Life Extension, Melatonin IR/XR, Мелатонін, 60 капсул
426 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.04.2026
Товар відправимо 16.09.2024
Негайний і розширений випуск. Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Засинай, Засинай. Харчова добавка. Melatonin IRXR містить 1, 5 мг MicroActive Melatonin, інноваційної суміші мелатоніну негайного та пролонгованого вивільнення, яка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.04 кг

Life Extension Мелатонін 60 капсул

Life Extension, Melatonin IR/XR, Мелатонін, 60 капсул

Опис

Melatonin IR/XR містить 1,5 мг MicroActive Melatonin, інноваційної суміші мелатоніну негайного та пролонгованого вивільнення, яка допоможе вам швидко заснути та спати всю ніч.

Мелатонін, відомий як «гормон сну», необхідний для того, щоб підтримувати ритм дня та ночі. Але ті, хто має проблеми зі сном, можуть не виробляти достатньо його в потрібний час.

Переваги мелатоніну IR/XR

Для випадкового безсоння.

Засинайте та спайте всю ніч

Відсутність якісного спокійного сну може вплинути на когнітивне здоров’я, здоров’я обміну речовин тощо. Поганий сон може означати, що вам важко заснути, але це також може означати, що ви прокидаєтеся серед ночі і не можете знову заснути. Melatonin IR/XR є ідеальною добавкою для підтримки сну для тих, хто вже пробував мелатонін, але все ще мав проблеми із засинанням або збереженням сну.

За оцінками, від 50 до 70 мільйонів дорослих американців мають проблеми зі сном. Мелатонін, відомий як «гормон сну», природним чином виробляється вашим організмом переважно вночі, і він необхідний для підтримки ритму день/ніч, але ті, хто має проблеми зі сном, можуть не виробляти достатньо його в потрібний час. Melatonin IR/XR допомагає вам заснути та спати всю ніч. Він поєднує в собі мелатонін негайного та подовженого вивільнення, що забезпечує приблизно сім годин підтримки здорового сну.

Більше фактів про мелатонін IR/XR

Відсутність якісного спокійного сну може вплинути на когнітивне здоров’я, здоров’я обміну речовин тощо. Поганий сон може означати, що вам важко заснути, але це також може означати, що ви прокидаєтеся серед ночі і не можете знову заснути. Якщо це звучить знайомо, спробуйте Melatonin IR/XR.

Мікроактивний мелатонін

Кожна капсула Melatonin IR/XR містить 1,5 мг MicroActive Melatonin, унікальної суміші мелатоніну негайного та пролонгованого вивільнення. Мелатонін IR/XR, прийнятий приблизно за 30 хвилин перед сном, допомагає швидко заснути та спати всю ніч. Лише одна капсула Melatonin IR/XR забезпечує приблизно сім годин безперервного сну, тож ви спите всю ніч.

Клінічні дослідження стандартного мелатоніну негайного вивільнення

Результати аналізу 15 клінічних досліджень показують, що стандартний мелатонін допомагає швидше заснути і спати довше, а також покращує якість сну порівняно з плацебо. В одному дослідженні учасники приймали капсулу мелатоніну 0,1 мг, 0,3 мг або 3 мг або плацебо за 30 хвилин до сну протягом трьох днів. Всі три дози мелатоніну сприяли спокійному сну. У нещодавньому рандомізованому плацебо-контрольованому дослідженні суб’єкти, які приймали 0,5 мг мелатоніну зі швидким вивільненням на ніч протягом чотирьох тижнів поспіль, швидше заснули та мали здоровий спокійний сон порівняно з плацебо.

Клінічні дослідження мелатоніну з контрольованим вивільненням

Дослідження показало, що 2 мг мелатоніну з контрольованим вивільненням, прийняті за дві години до сну, сприяють здоровому сну порівняно з плацебо, а також скорочують тривалість часу, який суб’єкти проводять неспання після першого засинання. А в іншому рандомізованому плацебо-контрольованому дослідженні учасники повідомили про покращення якості сну після прийому 2 мг препарату з пролонгованим вивільненням перед сном.

Засинайте, прокидайтеся бадьорими

Для тих, хто іноді відчуває труднощі зі сном і безрезультатно пробував інші добавки мелатоніну, тепер є нова формула від Life Extension. Отримайте якісний, спокійний і безперервний сон, необхідний вашому тілу.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Прийміть одну (1) капсулу за 30-60 хвилин до сну або за рекомендацією лікаря. Мелатонін природним чином виділяється з шишкоподібної залози вночі, і його слід приймати вночі для досягнення оптимальних результатів.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, желатин (капсула), гідроксипропілметилцелюлоза, альгінат натрію, карнаубський віск, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Мелатонін (як мікроактивний мелатонін)1,5 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності