Natural Factors, Synbiotic Pre+Probiot, Пробіотики, 60 капсул

Код: 30801
Основне фото товара Natural Factors, Synbiotic Pre+Probiot, Пробіотики, 60 капсул
1427 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
10 мільярдів живих культур. 10 штамів. Ферментована пребіотична суміш оптимізує пробіотичну та постбіотичну ефективність. Веганський. Не містить глютену. Без ГМО. Я вільний. Без молочних продуктів. Харчова добавка. Підходить для вегетаріанціввеганів. Печатка Isura є гарантією того, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.19 кг

Natural Factors Пробіотики 60 капсул

Natural Factors, Synbiotic Pre+Probiot, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Печатка Isura є гарантією того, що цей продукт незалежно підтверджено як чистий і безпечний, а також перевірено на наявність до 800 можливих забруднень. Суворе тестування Isura включає сотні процедур якості з використанням найсучасніших технологій. Це дає вам впевненість у тому, що цей продукт перевірено на чистоту Isura, що є одним із найвищих стандартів випробувань у світі.

Повний харчовий пребіотик — це синбіотична формула, що містить 10 мільярдів живих пробіотичних культур на капсулу, вирощених у ферментованій пребіотичній матриці, що складається з органічного яблука, чорниці, журавлини, брокколі, моркви, листової капусти, петрушки, шпинату та рослинного інуліну. Ця суміш оптимізує пробіотичну та постбіотичну ефективність для оптимального та нормального травлення, імунного здоров’я та загального самопочуття.

Whole Food Pre+Probiotic підтримує здоровий мікробіом для оптимального та нормального травлення та здоров’я імунітету.

Ця формула широкого спектру дії забезпечує 10 мільярдів КУО 10 штамів корисних бактерій і не потребує охолодження. Ця синбіотична формула культивується у ферментованій пребіотичній суміші, що складається з повністю органічних цільних продуктів (багато з наших ферм з регенеративними факторами): яблуко, чорниця , журавлина, брокколі, морква, листова капуста, петрушка та шпинат, а також рослинний інулін.

Ця поживна пребіотична суміш — це більше, ніж просто їжа для пробіотиків, оскільки вона оптимізує пробіотичну та постбіотичну ефективність.

Постбіотики є потужними побічними продуктами процесу бродіння пробіотиків. Оскільки пробіотики харчуються пребіотиками, виробляються постбіотики. Вони забезпечують широку користь для здоров’я, підтримуючи здоровий кишечник, мозок, шкіру, суглоби та загальний стан здоров’я.

Багаті поживними речовинами чисті харчові капсули, на 100% виготовлені, упаковані та протестовані в США та Канаді.

Гарантовано мінімум 10 мільярдів активних клітин на капсулу на дату закінчення терміну придатності.Гарантовано мінімум 20 мільярдів активних клітин на капсулу на дату виробництва

Зовнішній вигляд:

Перевірено чисто ✔

Без ГМО ✔

Використання

1 капсула на день незалежно від прийому їжі або за вказівкою медичного працівника. Приймайте принаймні за 2-3 години до або після антибіотиків.

Не вимагає охолодження.

Композиція

Рослинні капсули (гіпромелоза), мальтодекстрин, фоссенс фос (інулін), магнію стеарат (рослинного сорту), аскорбінова кислота.

Не містить штучних барвників, консервантів та підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, сої, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, продуктів тваринного походження, солі, горіхів або ГМО.

Виготовлено для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Загальний бактеріальний посів59,03 мг(10 мільярдів КУО)
Lactobacillus acidophilus14,2 мг(1,6 мільярда КУО)
Lacticaseibacillus casei12 мг(1,5 мільярда КУО)
Lacticaseibacillus rhamnosus10 мг(2 мільярди КУО)
Рослини Lactiplantibacillus8,9 мг(1,5 мільярда КУО)
Bifidobacterium lactis7,5 мг(1,8 мільярда КУО)
Ligilactobacillus salivarius1,9 мг(0,5 мільярда КУО)
Стрептокок термофільний1,8 мг(0,5 мільярда КУО)
Bifidobacterium longum1,6 мг(0,3 мільярда КУО)
Bifidobacterium bifidum1,1 мг(0,3 мільярда КУО)
Lactobacillus bulgaricus0,03 мг(0,01 мільярда КУО)
Ферментована пребіотична суміш: органічне яблуко, органічна чорниця, органічна журавлина, органічна морква, органічна брокколі, органічний шпинат, органічна капуста, органічна петрушка150 мг
Денна цінність не встановлена.КУО: колонієутворюючі одиниціГарантовано мінімум 10 мільярдів активних клітин на капсулу після закінчення терміну придатності.Гарантовано мінімум 20 мільярдів активних клітин на капсулу на дату виробництва
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Natural Factors, RxOmega-3, Омега-3, 120 м'яких гелів
(4.9)
1117 грн
Доставлення