Pure Encapsulations, Adrenal, Адренал, 60 капсул

Код: 31484
Фото товару Pure Encapsulations, Adrenal, Адренал, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Adrenal, Адренал, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Adrenal, Адренал, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Adrenal, Адренал, 60 капсул
(5)
1247 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Adrenal by можна використовувати для сприяння належній роботі надниркових залоз. Для деяких людей втома надниркових залоз може бути серйозною проблемою. Ваші надниркові залози відповідають за ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Адренал 60 капсул

Pure Encapsulations, Adrenal, Адренал, 60 капсул

Опис

Adrenal by можна використовувати для сприяння належній роботі надниркових залоз. Для деяких людей втома надниркових залоз може бути серйозною проблемою. Ваші надниркові залози відповідають за секрецію ряду основних гормонів, включаючи кортизол, кортикостерон, тестостерон, естроген, адреналін і норадреналін. Коли вони не працюють належним чином, це може спричинити серйозні проблеми. Неправильне функціонування ваших надниркових залоз призводить до втоми, стресу, алергічних реакцій та шкірних захворювань.

Ці гормони виконують ряд різних функцій. Кортизол і кортикостерон діють як протизапальні засоби, що може допомогти знизити ризик болю та скутості суглобів, підтримуючи здоров’я серцево-судинної системи. Вони також допомагають організму зберігати та використовувати жири та білки. Тестостерон і естроген відомі як статеві гормони, оскільки вони можуть впливати на ваш сексуальний потяг, серед багатьох інших аспектів вашого здоров’я. Тим часом адреналін і норадреналін використовуються для регулювання кровотоку та використання енергії.

Як бачите, надниркова залоза та гормони, які вона виробляє, надзвичайно важливі. Надниркова недостатність спричинена пошкодженням надниркової залози або захворюванням, і це може призвести до зниження рівня основних гормонів. Дефіцит вироблення кортизолу може призвести до м’язової слабкості, запаморочення та непритомності.

Втома надниркових залоз спричинена серйозним фізичним, екологічним та/або емоційним стресом. Це безпосередньо впливає на надниркові залози, які обмежують вироблення згаданих вище гормонів. Це може спричинити безліч проблем‚ основним симптомом яких є надмірна втома.

Додаткові симптоми втоми надниркових залоз включають:

Очевидно, що правильна робота надниркових залоз необхідна для здорового організму та здорового життя. Ця добавка сприяє правильній роботі надниркових залоз. За допомогою Adrenal‚ ви краще захищені від стресу та втоми. Кожна пляшка Adrenal містить 60 рослинних капсул.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Ціла надниркова залоза (бичачий) 300 мг / Кора надниркових залоз (бичача) 160 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності