Pure Encapsulations, Arabinogalactan, Модрина, 90 капсул

Код: 31501
Фото товару Pure Encapsulations, Arabinogalactan, Модрина, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Arabinogalactan, Модрина, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Arabinogalactan, Модрина, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Arabinogalactan, Модрина, 90 капсул
(5)
2560 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Клітковина допомагає вашому шлунково-кишковому тракту переробляти їжу, яку ви їсте, зберігаючи відчуття ситості. Найголовніше, що він працює з вашою печінкою та товстою кишкою, щоб утилізувати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Модрина 90 капсул

Pure Encapsulations, Arabinogalactan, Модрина, 90 капсул

Опис

Клітковина допомагає вашому шлунково-кишковому тракту переробляти їжу, яку ви їсте, зберігаючи відчуття ситості. Найголовніше, що він працює з вашою печінкою та товстою кишкою, щоб утилізувати відходи. Арабіногалактан - це ферментована клітковина, отримана з третьої засувки; ця рослина поширена в Північній Америці і є таким же основним інгредієнтом ехінацеї. Оскільки в білому хлібі, макаронних виробах та інших оброблених харчових продуктах зазвичай не вистачає клітковини, така добавка, як «Арабіногалактан», може допомогти полегшити запор та інші неприємні симптоми.

АГ допомагає підтримувати здорове середовище в товстій кишці для процвітання корисних бактерій, таких як біфідобактерії та лактобацили. У результаті ця мікрофлора підтримує здоровий процес травлення та краще засвоєння поживних речовин з вашого раціону.

Разом із підтримкою травного тракту арабіногалактан також може сприяти підвищенню імунітету. Це пояснюється тим, що він може підтримувати виробництво організмом цитокіну, сполуки, відповідальної за зв’язок і сигнальний шлях імунних клітин.

На додаток до основного інгредієнта кожна капсула також містить вітамін С, який сприяє підвищенню засвоєння та ефективності.

Кожна пляшка арабіногалактану містить 90 рослинних капсул, що робить її ідеальним розміром, якщо ви вперше пробуєте добавку з клітковиною. При рекомендованому дозуванні трьох капсул на день однієї пляшки вистачить приблизно на місяць.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Арабіногалактан 500 мг / * Аскорбілпальмітат (жиророзчинний вітамін С) 50 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули на день розділеними дозами між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Модрина (Arabinogalactan)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн
У наявності
Pure Encapsulations, NAC Glycine Powder, НАК 1800 та Гліцин, 1...
(5)
2045 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності