Vital Nutrients, Arabinogalactan Powder, Модрина, 300 г

Код: 34579
Фото товару Vital Nutrients, Arabinogalactan Powder, Модрина, 300 г
Фото складу Vital Nutrients, Arabinogalactan Powder, Модрина, 300 г
Фото використання Vital Nutrients, Arabinogalactan Powder, Модрина, 300 г
Основне фото товара Vital Nutrients, Arabinogalactan Powder, Модрина, 300 г
(5)
2796 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Ваша імунна система та здоров’я шлунково-кишкового тракту завжди повинні бути в хорошому робочому стані – ви, безсумнівно, знаєте, що коли це не так, це помітно. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Модрина 300 г

Vital Nutrients, Arabinogalactan Powder, Модрина, 300 г

Опис

Ваша імунна система та здоров’я шлунково-кишкового тракту завжди повинні бути в хорошому робочому стані – ви, безсумнівно, знаєте, що коли це не так, це помітно. Ви заслуговуєте на те, щоб позбутися від дискомфорту, пов’язаного з проблемами травлення – ми всі заслуговуємо! Одним із способів підтримки функцій організму є дієтична добавка. Arabinogalactan Powder 300 грамів від Vital Nutrients отримано з волокнистої кори дерева, щоб допомогти сприяти здоровій кишковій флорі для покращення здоров’я та нормального функціонування.

Порошок арабіногалактану — це полісахарид, який міститься в багатьох рослинах, але в найвищих концентраціях походить із кори серцевини модрини західної ( Larch occidentalis ). Натуральний екстракт арабіногалактану може підтримувати здорову функцію імунної системи шляхом підвищення нормальних імунних елементів. Завдяки своїй волокнистій природі він має здатність підтримувати бродіння в кишечнику. Це може допомогти підтримати зростання кишкової мікрофлори, включаючи Lactobacillus, а також збільшити виробництво коротколанцюгових жирних кислот в організмі. Працюючи над мінімізацією виробництва аміаку в організмі та сприяючи зусиллям по засвоєнню, порошок арабіногалактану прагне зробити помітну різницю.

Його корисну присутність також можна помітити в шлунково-кишковому тракті. Порошок може працювати замість дієтичних волоконних добавок, покращуючи здоров’я та змушуючи вас почуватися більш врегульованим. Було помічено, що арабіногалактан модрини концентрується в печінці.

Якість — абсолютна обіцянка Vital Nutrients. Цей продукт пройшов незалежні перевірки на автентичність, залишки гербіцидів і пестицидів, важкі метали, стабільність і бактерії, кількість дріжджів і цвілі, а також залишки розчинників.

Кожна 300-грамова упаковка арабіногалактанового порошку від Vital Nutrients має рекомендовану дозу по одній чайній ложці від 1 до 3 разів на день, змішану з водою, соком або їжею як дієтичну добавку, або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (2 грами) Порції в упаковці: 150 Кількість на порцію / Порошок арабіногалактану (серцевина модрини східної) 2000 мг / * *Денна норма не встановлена. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Одна чайна ложка від одного до трьох разів на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішнє ущільнення може відірватися під час зняття кришки. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Модрина (Arabinogalactan)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставлення
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн.
Доставлення