Pure Encapsulations, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 180 капсул

Код: 31547
Фото товару Pure Encapsulations, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 180 капсул
2180 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Якщо ви відчуваєте труднощі зі сном або прокидаєтеся посеред ночі й не можете знову заснути, можливо, ви страждаєте від дефіциту мелатоніну. Мелатонін це гормон, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мелатонін 180 капсул

Pure Encapsulations, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 180 капсул

Опис

Якщо ви відчуваєте труднощі зі сном або прокидаєтеся посеред ночі й не можете знову заснути, можливо, ви страждаєте від дефіциту мелатоніну. Мелатонін — це гормон, який виробляє шишкоподібна залоза, який регулює ритми організму, сприяючи щоденним процесам, таким як сон. За нормальних обставин рівень мелатоніну підвищується в середині або пізно ввечері та залишається високим протягом ночі, зазвичай знижуючись рано вранці.

Вважається, що вік є одним із факторів, що впливає на те, скільки мелатоніну виробляє організм; виробництво зазвичай зменшується, коли ви старієте. Рівень впливу світла є ще одним фактором, який визначає вироблення мелатоніну; зміна вироблення мелатоніну внаслідок зменшення світлового дня протягом зимових місяців може сприяти появі симптомів сезонного афективного розладу (САР).

Загальновідомо, що поганий нічний сон може призвести до втоми, розладів настрою та відсутності концентрації. Нове дослідження показує, що хронічна відсутність спокійного сну пов’язана з більш серйозними проблемами зі здоров’ям. Безсоння також пов’язане зі збільшенням ваги, слабкою імунною відповіддю та скороченням очікуваної тривалості життя.

Мелатонін — це природна речовина, яка міститься в рослинах, тваринах і багатьох органічних продуктах харчування. Його використовували для лікування різноманітних проблем, починаючи від часових поясів і закінчуючи регуляцією циклів сну позмінних працівників, які працюють вночі, і пов’язаних із цим розладів настрою, спричинених навколишнім середовищем. Мелатонін навіть використовувався для лікування кластерних головних болів і ранніх стадій мігрені. Добавка може допомогти збільшити ваш природний запас. ' Капсули мелатоніну 3 мг містять синтетичний, 99,5% чистий мелатонін. Він гіпоалергенний і підходить для вегетаріанців.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Мелатонін 3 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі в день за 1/2 або 1 годину до сну.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Може мати седативний ефект і призначений лише для використання перед сном. Цей продукт може бути протипоказаний при депресії, сезонних афективних розладах, шизофренії, аутоімунних захворюваннях, астмі та особам, які приймають інгібітори МАО або кортикостероїди.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)