Pure Encapsulations, NAC 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 90 капсул

Код: 31555
Фото товару Pure Encapsulations, NAC 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 90 ка...
Фото складу Pure Encapsulations, NAC 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 90 ка...
Фото використання Pure Encapsulations, NAC 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 90 ка...
Основне фото товара Pure Encapsulations, NAC 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 90 ка...
(5)
2066 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Ваше тіло містить пошкоджені клітини, відомі як вільні радикали. Цим клітинам бракує необхідної молекули, тому вони блукають по вашому тілу в пошуках здорових клітин, з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations NAC N-Ацетил-L-Цистеїн 90 капсул

Pure Encapsulations, NAC 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 90 капсул

Опис

Ваше тіло містить пошкоджені клітини, відомі як вільні радикали. Цим клітинам бракує необхідної молекули, тому вони блукають по вашому тілу в пошуках здорових клітин, з яких можна її отримати; у процесі вони можуть завдати шкоди вашим здоровим клітинам і пошкодити їх ДНК. Ваше тіло має природний захист від вільних радикалів, але цей захист буде переможено, якщо вільних радикалів забагато. Це підвищує ризик розвитку серйозних захворювань.

На щастя, існують молекули, які називаються антиоксидантами, які можуть проникнути в організм і знищити вільні радикали. Ви можете отримати антиоксиданти з певних продуктів, включаючи цільні зерна, фрукти, овочі, бобові та горіхи. Якщо ваш раціон не містить достатньо цих продуктів, ви можете отримати більше антиоксидантів у зручній формі добавки.

NAC — це натуральна добавка, яка дає вашому організму потужний антиоксидантний заряд. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям він допомагає захистити ваші легені від вільних радикалів. Це також допомагає забезпечити достатній рівень глутатіону, іншого ключового антиоксиданту. Овочеві капсули NAC також допомагають вашим легеням позбутися густого слизу, розріджуючи його, особливо якщо у вас таке захворювання легенів, як хронічний бронхіт. Вони також можуть допомогти полегшити закладеність грудної клітки внаслідок таких захворювань, як грип. NAC також може допомогти вашому організму позбутися шкідливих важких металів, таких як свинець і ртуть.

Кожна капсула NAC забезпечує вас 600 мг N-ацетил-1-цистеїну, щоб запобігти пошкодженню вільними радикалами, на додаток до 5 мг вітаміну С. Вітамін С – ще один антиоксидант, який допомагає зміцнити вашу імунну систему, одночасно захищаючи ваше тіло від вільних радикалів. радикальне пошкодження.

Кожен флакон NAC 600 мг містить 90 капсул. Ви повинні приймати три капсули на день між прийомами їжі, якщо інше не призначено лікарем.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / N-ацетил-L-цистеїн (у вільній формі) 600 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Джерело та виготовлено для уникайте: алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Захист від втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігайте в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
NAC N-Ацетил-L-Цистеїн (NAC N-Acetyl-L-Cysteine)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності