Douglas Laboratories, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 100 таблеток

Код: 31582
Фото товару Douglas Laboratories, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 100 таблеток
Фото складу Douglas Laboratories, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 100 таблеток
Фото використання Douglas Laboratories, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 100 таблеток
Основне фото товара Douglas Laboratories, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 100 таблеток
(5)
1153 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Коли ви думаєте про вітамін С, ви, ймовірно, думаєте про те, що хтось приймає його для боротьби з симптомами застуди чи грипу. Це правда, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Вітамін C 100 таблеток

Douglas Laboratories, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 100 таблеток

Опис

Коли ви думаєте про вітамін С, ви, ймовірно, думаєте про те, що хтось приймає його для боротьби з симптомами застуди чи грипу. Це правда, що вітамін С допомагає зміцнити нашу імунну систему. Незважаючи на те, що це надзвичайно важливо, вітамін С також може підтримувати численні інші функції, пов’язані зі здоров’ям, про які більшість людей можуть не знати.

Спочатку факти. Вітамін С - це те, що відомо як незамінний вітамін. Це означає, що дефіцит цього вітаміну може призвести до серйозних ризиків для здоров’я. По суті‚ нашому організму конче потрібен вітамін С (та інші необхідні поживні речовини), щоб підтримувати життя – без винятків. Проблема виникає через те, що ми не можемо виробляти вітамін С природним шляхом у нашому організмі; ми повинні отримувати його з нашої дієти. Тепер‚ в ідеальному світі наші дієти були б збалансованими, і ми були б повноцінними.

Однак зазвичай це не так. З півгодинними обідніми перервами, надлишковою кількістю жирних фаст-фудів, а також низькою вартістю цих продуктів, неважко припустити, що багато людей можуть мати харчові прогалини у своєму раціоні.

Ось чому Douglas Labs розробила таблетки вітаміну С 1000 мг, які швидко, легко, раз на день підвищать рівень вітаміну С.

Дослідження та докази свідчать про те, що вітамін С, можливо, може допомогти підтримувати здорову роботу серцево-судинної системи. Крім того, здоровий рівень вітаміну С відповідає за покращення засвоєння заліза. Ця функція дуже важлива, особливо для тих, хто не засвоює належної кількості заліза. Вітамін С також використовувався для потенційного підвищення розумових функцій і ясності.

Отже, якщо ви шукаєте швидкий і простий спосіб отримати вітамін С у вашій системі, спробуйте Douglas Labs Вітамін С у таблетках 1000 мг!

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1‚000 мг / 1‚111% % добової норми (DV). Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат, покриття (гідроксипропілметилцелюлоза, гліцерин) і кроскармелоза натрію. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 таблетці на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності