Douglas Laboratories, Корвален Рибоз, Corvalen Ribose, 280 г

Код: 31597
Фото товару Douglas Laboratories, Корвален Рибоз, Corvalen Ribose, 280 г
Фото складу Douglas Laboratories, Корвален Рибоз, Corvalen Ribose, 280 г
Фото використання Douglas Laboratories, Корвален Рибоз, Corvalen Ribose, 280 г
Основне фото товара Douglas Laboratories, Корвален Рибоз, Corvalen Ribose, 280 г
(5)
3631 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Corvalen D-Ribose від Douglas Labs забезпечує чисту D-рибозу, щоб допомогти вашому тілу виробляти більше енергії, а хто цього не хоче? Ця ефективна харчова добавка складається ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Corvalen Ribose 280 г

Douglas Laboratories, Корвален Рибоз, Corvalen Ribose, 280 г

Опис

Corvalen D-Ribose від Douglas Labs забезпечує чисту D-рибозу, щоб допомогти вашому тілу виробляти більше енергії, а хто цього не хоче? Ця ефективна харчова добавка складається з натурального пентозного цукру; цей інгредієнт був розроблений для забезпечення міцної підтримки здоров’я серцево-судинної системи, виробництва енергії, зняття втоми та оптимального функціонування мітохондрій. Злегка солодкуватий порошок D-рибози має чудовий смак, швидко розчиняється та швидко виділяє поживні речовини; це дозволить вашому організму отримати користь набагато швидше.

Це просто факт, що кожна клітина людського тіла потребує значної кількості енергії, щоб продовжувати функціонувати на максимальному рівні. Без відповідних джерел необхідної енергії кожна система вашого тіла буде сповільнюватися — і зрештою може вийти з ладу. Corvalen D-Ribose є обов’язковою добавкою для міцного здоров’я не лише завдяки своїй здатності забезпечувати необхідну їжу для клітин, але й тому, що вона підтримує ефективне виробництво енергії.

Корвален містить рибозу в чистому вигляді. Рибоза є найважливішим будівельним блоком аденозинтрифосфату (АТФ)‚ основного джерела енергії для кожної м’язової клітини вашого тіла; старіння, виснажливі фізичні вправи, надмірне напруження та інші умови можуть виснажувати АТФ із тканин і впливати на те, наскільки добре ваше тіло виробляє та використовує енергію. Ця природно безпечна речовина була предметом обширних клінічних досліджень, які виявили її здатність посилювати природний процес виробництва енергії в організмі.

Щоденний прийом Corvalen сприяє швидкому відновленню втраченої енергії, одночасно знімаючи ригідність м’язів, біль і втому. Крім того, ця потужна добавка також може:

Життя в сучасному світі, безумовно, може негативно позначитися на вашому здоров'ї. Corvalen D-Ribose забезпечує 9,9 унцій (або 280 грамів) для активізації серця та інших м’язів шляхом збільшення енергії на клітинному рівні.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 5 г (1 мірна ложка або 2 чайні ложки)‚ порція в упаковці 56 D-рибози………………5 г Без інших інгредієнтів.

Дозування

Звичайна доза: 5 г (1 мірна ложка) двічі на день під час їжі. Третя порція може бути додана в обідню їжу за потреби. Альтернативне дозування: 1 мірна ложка перед і відразу після тренування або фізичної активності. Мірна ложка для одноразової дози міститься в банці 280 г. Корвален гранульований порошок можна розчинити в 2 унції. або більше соку чи молока або посипати іншими продуктами на вибір. Не змішувати з газованими напоями.

Запобіжні заходи

Жодних побічних ефектів не повідомлялося . ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: при прийомі натщесерце може виникнути легка транзиторна гіпоглікемія. Інсулінозалежним діабетикам і вагітним жінкам перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем. Рибоза може викликати тимчасове підвищення рівня сечової кислоти; тому ті, хто має хронічну подагру, повинні проконсультуватися з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності