Pure Encapsulations, Рибоз Паувдер, Ribose Powder, 250 г

Код: 32540
Фото товару Pure Encapsulations, Рибоз Паувдер, Ribose Powder, 250 г
Фото складу Pure Encapsulations, Рибоз Паувдер, Ribose Powder, 250 г
Фото використання Pure Encapsulations, Рибоз Паувдер, Ribose Powder, 250 г
Основне фото товара Pure Encapsulations, Рибоз Паувдер, Ribose Powder, 250 г
4427 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Клітини вашого тіла регулярно використовують аденозинтрифосфат АТФ молекулу, що переносить енергію для виконання різних біологічних функцій. Аденозинтрифосфат у певному сенсі є паливом, яке ваше тіло ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ribose Powder 250 г

Pure Encapsulations, Рибоз Паувдер, Ribose Powder, 250 г

Опис

Клітини вашого тіла регулярно використовують аденозинтрифосфат (АТФ)‚ молекулу, що переносить енергію‚ для виконання різних біологічних функцій. Аденозинтрифосфат у певному сенсі є паливом, яке ваше тіло спалює для виробництва енергії; це особливо важливо для нормальної роботи серця і скелетних м'язів. Щоб виробляти аденозинтрифосфат, ваше тіло покладається на сполуку рибозу, яка є простим цукром, що міститься у всіх ваших клітинах. Він також відіграє важливу роль у класифікації генів, а також у формуванні ДНК і РНК.

Якщо ви не будете обережні, інтенсивні фізичні вправи або інтенсивна діяльність можуть знизити рівень АТФ у вашому тілі. Як наслідок, вам потрібен постійний запас рибози, щоб замінити ваші виснажені запаси. Без рибози ви можете відчувати слабкість. Дефіцит рибози може погіршити роботу серця та інших органів. Біль у грудях і погіршення роботи м’язів є іншими поширеними симптомами, які ваш лікар може помітити, якщо ви страждаєте від дефіциту рибози.

Разом зі здоровою дієтою лікарі зазвичай призначають дієтичні добавки рибози для підтримки здоров’я серця та зняття втоми. Зручна порошкоподібна добавка є найпоширенішою формою. Порошок рибози складається з нешкідливого інгредієнта, D-рибози, який може забезпечити ті самі переваги, що й рибоза природного походження, без ризику небезпечних побічних ефектів. D-рибоза є важливим нуклеотидним компонентом, який використовується вашими клітинами для виробництва АТФ.

Кожної 250-грамової пляшки порошку рибози вистачить на три місяці, залежно від розміру вашої порції. Змішайте порошок без запаху з водою або соком.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 2,2 г) Порція в упаковці: прибл. 113 Кількість на порцію / D-рибоза 2,2 г / Денна норма (DV) не встановлена. Без глютену / без ГМО / гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 мірній ложці 1-2 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)