Hair Skin and Nails Plus, Шкіра нігті волосся, 100 капсул

Код: 31674
Фото товару Hair Skin and Nails Plus, Шкіра нігті волосся, 100 капсул
Фото складу Hair Skin and Nails Plus, Шкіра нігті волосся, 100 капсул
Фото використання Hair Skin and Nails Plus, Шкіра нігті волосся, 100 капсул
Основне фото товара Hair Skin and Nails Plus, Шкіра нігті волосся, 100 капсул
2180 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Наше волосся, шкіра та нігті є неймовірними індикаторами стану нашого здоровя. Збалансоване споживання поживних речовин має вирішальне значення для підтримки цих важливих структур. Якщо ви ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Шкіра нігті волосся 100 капсул

Hair Skin and Nails Plus, Шкіра нігті волосся, 100 капсул

Опис

Наше волосся, шкіра та нігті є неймовірними індикаторами стану нашого здоров'я. Збалансоване споживання поживних речовин має вирішальне значення для підтримки цих важливих структур. Якщо ви шукаєте харчову добавку, яка може допомогти покращити здоров’я вашого волосся, шкіри та нігтів, тоді ці капсули від Douglas Labs можуть вам підійти.

Капсули Hair‚ Skin‚ and Nails Plus від Douglas Labs забезпечують щедрі порції вітамінів, мінералів та інших поживних речовин, необхідних для здоров’я волосся, шкіри та нігтів. Наприклад, вітамін С синтезує виробництво колагенових волокон і різноманітних важливих нейромедіаторів. Він також необхідний для загоєння ран і загального збереження капілярів.

Також додається порція 650 мг хвоща, рослини, яка має ряд антиоксидантних властивостей, а також діоксид кремнію. Кремнезем міститься в основному в кістках, сухожиллях, хрящах, кровоносних судинах і шкірі. Він служить для відновлення та підтримки цих структур, і тому капсули Douglas Labs Hair‚ Skin‚ and Nails Plus можуть потенційно покращити їх здоров’я.

Ці капсули не містять штучних барвників і консервантів. Їх можна приймати двічі на день або за вказівкою вашого медичного працівника. Замовте сьогодні та зробіть наступний крок до потенційно здоровішого волосся, нігтів та шкіри.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / Вітамін А (у вигляді пальмітату вітаміну А) 2250 мкг / 250% Вітамін С 62,5 мг / 69% (у вигляді аскорбату кальцію/аскорбату магнію та комплексу аскорбінової кислоти) Кальцій (у вигляді малату кальцію) /комплекс цитрату/аскорбату) 80 мг / 6% заліза (у вигляді феронілу) 7,5 мг / 42% магнію (у вигляді малату магнію) 55 мг / 13% цинку (у вигляді комплексу цинку Кребса/малату/аскорбату) 7,5 мг / 68% марганцю (у вигляді Аскорбат марганцю) 5 мг / 217% Комплекс цитрусових біофлавоноїдів 37,5 мг / PABA (як пара-амінобензойна кислота) 37,5 мг / Екстракт хвоща польового (Equisetum arvense, стебла та листя) 325 мг / Лецитин (із сої) (гранули з високим вмістом фосфотидилхоліну) ) 100 мг / Желатин 75 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію та силікат магнію. Містить сою. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 2 капсули на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельного отруєння у дітей до 6 років. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення